FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Șansă la "viață" pentru FC Brașov » Ce decizie a luat azi tribunalul

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2016 16:11

FC Braşov a primit şanse cel puţin teoretic să mai spere la „viaţă”, după ce magistraţii de la Tribunalul Braşov au amânat luarea unei decizii în ceea ce priveşte falimentului echipei, până la data de 6 aprilie.

Astfel, timp de o lună şi jumătate ar mai fi timp pentru a salva un club care împlineşte 80 de ani de existenţă. Ce s-ar putea face între timp?

Posibilii investitori, variantele vehiculate în ultimele zile fiind un grup pe filieră italiană şi altul pe filieră germană, pe care însă nimeni nu I-a văzut încă şi despre care nu se ştie mare lucru, ar trebui să prezinte garanţii bancare prin care să dovedească faptul că ar putea acoperi datoriile pe care gruparea fanion a Braşovului le are în acest moment.

În această situaţie, jucătorii continuă antrenamentele în aceste zile, fără însă să ştie până când. De altfel, o veste proastă pe care au primit-o este aceea că nu vor mai putea mânca la cantina unde obişnuiau să ia masa, iar pe lista problemelor ar putea apărea tăierea gazului şi a curentului la stadion.

Dar, cum speranţa moare ultima, fotbaliştii, antrenorii, conducătorii, suporterii şi toată suflarea „stegară” speră ca în timpul rămas să poată fi găsită o soluţie care pare de domeniul fantasticului în acest moment.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adicn
adicn  •  19 Februarie 2016, 09:13
Postat de turbozero pe 18 Februarie 2016, 20:42

se amana ca sa poata termina campionatul daca promoveaza mai smenuiesc ei ceva fiindca 7 milioane euro datorii sunt norme

Ăia din groapa comună o avut 16, și uite că respiră...e posibil orice..ar fi păcat să dispară înc-o echipă de tradiție.

turbozero
turbozero  •  18 Februarie 2016, 20:42

se amana ca sa poata termina campionatul daca promoveaza mai smenuiesc ei ceva fiindca 7 milioane euro datorii sunt norme

Vezi toate comentariile (2)
Comentează