FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Scandal în Bănie! Olguţa i-a închis porţile stadionului » Radio GSP Mititelu: "Atac de tip mafiot"

Imagini de azi, de la evacuare FOTO: micapi.ro +1   FOTO
Imagini de azi, de la evacuare FOTO: micapi.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 14:12

Oltenii au început ziua cum au ţinut-o în ultima vreme: cu un nou scandal.

UPDATE 14:00 / Contactat telefonic de GSP.RO, Săndoi neagă vehement: "Nu se pune problema să merg acolo, nu ştiu nimic, nu am discutat cu nimeni".

UPDATE 13:40 / Adrian Mititelu a mai anunţat că Emil Săndoi va fi antrenor la noua echipă a Craiovei: "Săndoi va fi antrenor acolo, întrebaţi-l să vedeţi"

UPDATE 13:10 / Adrian Mititelu a vorbit la Radio GSP Live: "Este un atac de tip mafiot. Am fost dat afară fără nici o acoperire legală. Olguţa Vasilescu s-a băgat în campanie că va sprijini Craiova, iar acum cu această acţiune încearcă să arate că face ceva, dar e greşit.

Eu vă spun, Sandu Mircea a ajuns la vîrful PSD-ului şi mi-a dat lovitura fatală. Cineva de acolo i-a spus Olguţei Vasilescu să facă asta. Eu aveam protocol cu primarul Solomon să am stadionul Ion Oblemenco pentru 30 de ani. Este un abuz aproape la fel de urît ca cel al Federaţiei de acum 2 ani. Oricum, mai spun ceva, această conspiraţie nu va rămîne nepedepsită, Sandu Mircea şi ceilalţi vor face ani mulţi de puşcărie".

UPDATE / Lucrurile lui Mititelu au fost scoase de angajaţii Primăriei. Aceştia şi Poliţia locală au început să scoată şi să inventarieze tot ceea ce se afla prin birourile din Bănie, conform micapi.ro.

încă de la primele ore ale dimineţii, angajaţii primăriei s-au prezentat la stadion, de unde au început să scoată şi să inventarieze tot ceea ce se afla prin birourile ovalului din Bănie. Tot ceea ce a putut face Mititelu a fost să stea de vorbă cu presa, în timp ce angajaţii primăriei împreună cu poliţia locală îi scoateau lucrurile din stadion. - See more at: http://micapi.ro/articole/sport/mititleu-a-fost-dat-afara-de-pe-ion-oblemenco.html#sthash.EGfl2YaG.0hsu8AOZ.dpuf

UPDATE / Mititelu a reacţionat după ce au fost puse lacăte la porţile stadionului: "Este o acţiune abuzivă. Eu eram în litigiu şi nu puteam fi evacuat. Eu am făcut atîtea pentru acest stadion. Voi continua să mă lupt pentru dreptate. Voi ajunge de jos, din liga a IV-a, şi voi redeveni puternic, chiar dacă va trebui să ajung în pribegie", a spus olteanul, conform Digisport.

********

Primarul urbei, Olguţa Vasilescu, joacă tare şi, după ce a anunţat că face echipă în Liga a 2-a, alta decît a lui Mititelu, i-a prescris patronului Craiovei acelaşi tratament pe care acesta i l-a aplicat în ianuarie 2011 lui Victor Piţurcă.

Edilul Craiovei a trimis azi jandarmii la stadion pentru a înlocui lacătele porţilor şi Mititelu să nu mai aibă acces. Totul sub privirile finanţatorului oltean, prezent şi el la arena "Ion Oblemenco". "E o acţiune politică a PSD-ului, e ordin de la Ponta!", a acuzat patronul juveţilor.

În ianuarie 2011, Mititelu şi-a pus bodyguarzii la porţile cantonamentului pentru ca Victor Piţurcă şi staff-ul lui să nu intre.

Fostul Central a ajuns o miză între cele două tabere formate de ieri la Craiova. CS U Craiova, echipa susţinută de primar, ar urma să joace acolo în acest sezon al Ligii a 2-a. Dar nici Mititelu nu renunţă. "Trei-patru ani de-acum nu mă pot da afară de-acolo. Voi înscrie şi eu echipa, vom juca pe Oblemenco", declarase ieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (120)
mimnea
mimnea  •  28 Iunie 2013, 15:09

bai fratilor de cand latra Mititelu asta ca,el face el drege dar am impresia ca este falit si nu are cu ce porni la drum ,mai bine iar lasa pe cei de la primarie sa faca ceva pentru a putea vedea si noi cei care iubim aceasta echipa ,fotbal in Banie....fiindca dupa cum se misca Mititelu vor mai trece cateva cincinale ,iar iubitorii fotbalului din Craiova si din restul tarii care iubesc aceasta echipa au cam ajuns la limita rabdarii...Hai Stiinta

forza.stiinta
forza.stiinta  •  28 Iunie 2013, 10:11

terminati-va ma cu mititelu asta, cine e acest individ? nu vedeti ca doar minciuni emana? ce-l tot bagati atat in seama, lasati-l in saracia lui

zata
zata  •  28 Iunie 2013, 08:52

OLGUTA AI INNEBUNIT SI TU? CINE CREZI CA O SA SUSTINA O ASEMENEA ECHIPA? NIMENI. AI VAZUT CA E GREU SI NU STIAI CE SA FACI ? IN CAMPANIA ELECTORALA AI ZIS CA O SINGURA ECHIPA EXISTA IN CRAIOVA(UNIVERSITATEA) SI ACUM CE FACI ? TI AU BAGAT LIMBA IN URECHI CAMATARU,NETOIU SI ALTI JMECHERI SI TE-AI VANDUT,ESTI IEFTINA RAU ,SA-TI FIE RUSINE

Vezi toate comentariile (120)
Comentează
Close