FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FARUL 0-0

Scandal în Giuleşti, la meciul Rapid - Farul » Constănțenii au avut penalty, iar Josl trebuia eliminat

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 21:38

Rapid şi Farul au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a 14-a a Seriei 1, din Liga a 2-a.

Partida a fost una tenisonată şi cu faze controversate. În prima repriză, Farul a cerut penalty, după ce mingea l-a lovit în mînă pe Embalo. Arbitrul nu a dictat nimic şi a lăsat jocul să continue.

În a doua repriză, fundaşul Thomas Josl trebuia eliminat în două rînduri. Acesta a avut două intervenţii dure, călcîndu-şi adversarii, dar a fost iertat de arbitrul Lucian Rusandru.

Vezi video cu a doua intervenție a lui Josl

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Noiembrie 2015, 22:29

Mă pricep la fotbal mult mai mult decît tine. se vede că ești stelist după cum vorbești despre Dinamo (dar și despre Rapid). DECI: Ce faci băi Valahule ți-ai tras și siglă cu U Cluj? La cîte conturi ai ajuns , la 100.000? steaua PRIMA ECHIPĂ COMUNISTĂ care nici nu s-ar fi înființat dacă Stalin nu punea cizma lui bolșevică pe grumazul țării. De disperați ca tine Valahule care ȘTIU adevărul dar vor să schimbe istoria sîntem sătui pînă peste cap. Nu o să schimbi tu și 2-3 ziariști (cu 2-3 articolașe) în solda lui becali istoria. În altă ordine de ideii ... 1.Josl TREBUIA eliminat dar arbitrul NU a avut cum să vadă faza , se întîmplă și la case mai mari în FIECARE etapă de UEFA CL 2.NU a fost penalty , pentru că NU a fost intenție. 3.Chiar DACĂ era penalty , au avut și ăia din Grant unu sau două penaltiuri.... CAAAAARE-I problema? 4.ORICUM eu zic că rapidul trebuia să cîștige pentru că a jucat MULT mai bine cu MULT mai multe ocazii , așa că farul să fie FOARTE mulțunit ca a scos un egal chinuit.... ar fi fost chiar CULMEA să mai și cîstige... HA...HA...HAAAAAAAAA.... P.S. sper să vi-o tragă Dinamo rău de tot Duminică și să vă scoată fotbalul din cap... oricum în curînd vă desființați.

bivumu
bivumu  •  20 Noiembrie 2015, 10:07

Sunt stelist dinainte cu ceva ani ca galeriile sa fie infratite. :) Adevarul este ca Rapid isi are farmecul lui si i-am vazut o multime de meciuri in Giulesti. :) Daca m-as mai naste o data, cred ca "m-as face" rapidist ! Acum, e prea tarziu. :) Cele bune, rapidistilor !

turbozero
turbozero  •  20 Noiembrie 2015, 09:57
Postat de ucluj2011 pe 20 Noiembrie 2015, 07:56

Ce faci băi Valahule ți-ai tras și siglă cu U Cluj? La cîte conturi ai ajuns , la 100.000? steaua PRIMA ECHIPĂ COMUNISTĂ care nici nu s-ar fi înființat dacă Stalin nu punea cizma lui bolșevică pe grumazul țării. De disperați ca tine Valahule care ȘTIU adevărul dar vor să schimbe istoria sîntem sătui pînă peste cap. Nu o să schimbi tu și 2-3 ziariști (cu 2-3 articolașe) în solda lui becali istoria. În altă ordine de ideii ... 1.Josl TREBUIA eliminat dar arbitrul NU a avut cum să vadă faza , se întîmplă și la case mai mari în FIECARE etapă de UEFA CL 2.NU a fost penalty , pentru că NU a fost intenție. 3.Chiar DACĂ era penalty , au avut și ăia din Grant unu sau două penaltiuri.... CAAAAARE-I problema? 4.ORICUM eu zic că rapidul trebuia să cîștige pentru că a jucat MULT mai bine cu MULT mai multe ocazii , așa că farul să fie FOARTE mulțunit ca a scos un egal chinuit.... ar fi fost chiar CULMEA să mai și cîstige... HA...HA...HAAAAAAAAA....

si am uitat un lucru.. arhiva ziarelor din perioada interbelica mentioneaza clar rapidul care juca cu soarele pe tricouri. pastreaza-ti frustrarile tale anti steliste pt tine.. un dinamovist ca tine nu isi poate aminti cum galeria aristocratilor scanda m.. "U"! dupa un 2-2 in giulesti in 2009 sau 2010..

Vezi toate comentariile (61)
Comentează