FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Scandal în Liga a 2-a! Fanii au făcut scandal la primul meci al lui Ionuț Popa la UTA: "Meciuri vândute și obiective ratate / Ce caută bufonul cu mustață în libertate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 15:28

UTA Arad a remizat pe teren propriu, 1-1 cu AFC Hermannstadt. Acesta a fost primul meci al lui Ionuț Popa de la revenirea la UTA, în calitate de director tehnic.

Galeria celor de la UTA nu este de acord cu numirea lui Ionuț Popa în staff-ul echipei, iar fanii l-au înjurat pe întreg parcursul meciului. Mai mult, suporterii au afișat mai multe mesaje dure la adresa lui Popa.

"Meciuri vândute și obiective ratate / Ce caută bufonul cu mustață în libertate?", "Scopul și durata? și "La început toți am luptat pentru un club curat / Acum ne întoarcem de unde am plecat", au fost unele dintre mesajele fanilor, potriti aradon.ro.

download 46 600x400
FOTO: aradon.ro

De unde a pornit totul

Fanii celor de la UTA nu au fost de la început de acord cu numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic. Facțiunea dură a suporterilor "Bătrânei Doamne" a acuzat faptul că Ionuț Popa a fost implicat într-un blat în sezonul 1991-1992, când se afla pe banca arădenilor.

UTA Arad și Unirea Alba Iulia au fost părtașele acelei înțelegeri, în lupta lor pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Meciul s-a încheiat cu victoria arădenilor, 2-0, oficialii echipei fiind surprinși că au încercat să aranjeze partida. De aici, s-a lăsat cu un întreg scandal (vezi povestea integrală AICI).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  11 Martie 2018, 22:23

Urmaresc Fotbalul de peste 50 de ani, iar daca as face o echipa, in frunte l-as pune pe Antrenorul Ionut Popa ! "Utistilor de mucava", cate meciuri de Fotbal ati vazut ?

1590042934656543
Costel Leonte  •  11 Martie 2018, 18:41

Este foarte delicaTa treaba,daca era m in locu lui popa nu aceptam postu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează