FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL DE DOPAJ

Scandal în Liga a 2-a » Un președinte de club își acuză rivala: "Nu vor să joace cu noi și vor inventa o indigestie! Vor acuza problema azi sau mâine"

FOTO: Bogdan Balas
FOTO: Bogdan Balas

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 15:13

Foresta Suceava, prin vocea președintelui Dorin Goian, îi acuză pe cei de la FC Brașov că vor să amâne meciul de vineri și vor inventa probleme medicale.

"Vineri avem o partidă grea la Brașov, echipă care este la egalitate de puncte cu noi. Va fi o deplasare grea. Din câte am înțeles, cei de la Brașov vor să depună la FRF o hârtie potrivit căreia 7-8 jucători au indigestie. Vor acuza problema azi sau mâine.

Îl știm cu toții pe Romică Pascu (n.r. conducătorul brașovenilor). Noi plecăm cu autocarul de la Suceava și facem 5 ore și jumătate, iar mâine la prânz ei vor face indigestie. Au doi jucători suspendați, iar unul este accidentat. Vor mult de tot să amâne meciul cu noi.

Nu ne putem întoarce înapoi cu 20 de ani. Astfel de practici se faceau înainte. Vreau doar să îi avertizez pe cei din FRF că vom verifica și vom trimite o adresă pentru a vedea și noi acele scutiri medicale care vor fi trimise la Federație. E o competiție sportivă și nu putem accepta asta. Daca sunt mai buni, să câștige pe teren. Vrem să jucăm fotbal", a spus Dorin Goian la televiziunea sportro.

După 11 etape, FC Brașov este pe locul 2, cu 25 de puncte, iar Foresta este pe 3, tot cu 25 de puncte. Meciul dintre cele două este programat vineri, de la ora 17:30.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 Octombrie 2016, 17:21

Mai Goiane daca sunteti asa buni ce mare smecherie ? Ii bateti cand se programeaza in caz ca se amana . Nu ?

841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  12 Octombrie 2016, 16:50

Acest Pascu e unul din marii *** ai fotbalului romanesc. Nici acum nu poate sta deoparte de *** etc, etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează