FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Scandal la o echipă de tradiție: "În vestiar toată lumea se bate, sunt lupte în fiecare zi"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 10:25

Vestiarul Universității Cluj a devenit o junglă după vestea că mai mulți fotbaliști au jucat la pariuri. Mihai Teja face dezvăluiri zguduitoare legate de ce se întâmplă la formația din Ardeal.

"După vestea că anumiți fotbaliști au jucat la pariuri împotriva echipei, suporterii au fost foarte deranjați. Am înțeles că în vestiar toată lumea se bate, sunt lupte în fiecare zi și totul degenerează, culminând cu atitudinea acestor suporteri care iubeau foarte mult echipa și jucătorii", a spus Teja la Dolcesport.

Universitatea Cluj e foarte aproape de retrogradarea în Liga a 3-a. Ardelenii sunt în acest moment pe locul 4 din play-out, cu 28 de puncte și sâmbătă se deplasează pe terenul Unirii Tărlungeni. Chiar dacă înving și cei de la Șoimii Pâncota cu Satu Mare termină la egalitate, U Cluj va retrograda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează