FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Scenariul care îl va înfuria pe Gigi Becali: "Echipa Armatei va intra direct în Liga a 2-a!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 11:44

Clubul Sportiv al Armatei și-a făcut săptămâna trecută echipă de fotbal și a anunțat că formația va începe sezonul viitor din Liga a 4-a.

Totuși, Marcel Popescu, managerul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre un posibil scenariu: echipa celor de la CSA să înceapă direct din Liga a 2-a.

"Această echipă de fotbal, cu Marius Lăcătuș, despre nu cred că va intra în Liga a 4-a. Eu cred că va intra în Liga a 2-a. Este părerea mea. Direct în Liga a 2-a va intra.

În Liga a 2-a vor fi echipe care nu vor fi capabile să înceapă sezonul. Astfel, FRF va spune că îi dă locul Stelei pentru merite", a spus Marcel Popescu la TV Digi Sport.

300.000 €este bugetul pe care îl va avea echipa de fotbal a Armatei

"Cei de la CSA mint. Ei se duc în Liga a 5-a, nu în Liga a 4-a, v-au mințit. Când vor ajunge în Liga a treia, nu vor promova pentru că nu îi voi lăsa eu. Voi face o echipă puternică (n.r-  satelitul Stelei din Liga a treia) și nu îi voi lăsa să promoveze.

Se vor chinui ca peștele pe uscat. O să-i țin 4-5 ani în Liga a treia și 4-5 ani în Liga a doua. Acolo o să-i țin eu pe ei" Gigi Becali la TV Sport ro

Citește și: Lăcătuș e tranșant: "N-am nevoie să văd hârtii. Asta e adevărata Steaua" » Contre cu Duckadam 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
adriann_
adriann_  •  18 Decembrie 2016, 00:49
Postat de disclosure pe 17 Decembrie 2016, 14:00

Postacule , iar ai aparut ? Ce treaba are echipa asta cu aia din 47 ? Ia-ti zborul.

Esti mai prost decat prevede legea, ar trebui sa ai dunga in buletin ==))) Echipa asta a CSA e tot aia din 1947, ce are becali e o clona zamislita cand a mutat el clubul pe sc pipera sau cum s-o numi, ca sa-l lase pe Bodu sa pna sechestru pe un fax si un copiator.

896192067117678
Nello Milano  •  17 Decembrie 2016, 21:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  17 Decembrie 2016, 16:02

Baaaaaaaaa cancanistilor de sport, azi e ziua impresarei voastre, nimic nici un amplu articol de 20 de pagini adresat ei ??? Nici o editie speciala ???

Vezi toate comentariile (26)
Comentează