FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Scene de K1 la o echipă din România » I-a dat un picior în față și i-a spart nasul colegului

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 09:44

Situația la U Cluj este una tot mai tensionată. Echipa e în insolvență, iar în vestiar sînt tot mai multe probleme între jucători.

Recent, jucătorii Cornel Carlos Coc și Răzvan Cordoș au avut o altercație chiar în vestiar, potrivit stiridesport.ro.

Cordoș s-a aplecat să își lege șireturile, iar Coc s-a dus spre el și l-a lovit cu piciorul în față, spărgîndu-i nasul. Se pare că fotbaliștii aveau un conflict mai vechi, care a pornit de la o altercație avută în cămin.

Antrenorul Marius Popescu i-a trimis pe cei doi la echipa a doua, pentru o perioadă nedeterminată.

"Este adevărat că au fost anumite tenisuni în vestiar, dar totul este sub control. Nu accept actele de indisciplină și cei doi jucători sînt trimiși la echipa a doua", a spus Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Octombrie 2015, 19:24

La ce te poti astepta de la un romanache pe care-l cheama Carlos?!:))))))

wb.poli1945
wb.poli1945  •  02 Octombrie 2015, 16:13

Dacă asta e știre care trebuie să apară într-un ziar de sport.... Păpați bani pentru scandal și apoi vai huliganii ce au putut să facă la meciul naționalei.

valassul
valassul  •  02 Octombrie 2015, 12:05
Postat de valiza.epo pe 02 Octombrie 2015, 11:55

***

Ai zis de mama mah? :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează