FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL

Școala de fotbal "Daniel Prodan" începe selecțiile! Fratele fostului fotbalist are alături un stelist cu șase titluri de campion

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 13:52

Numele lui Daniel Prodan, fotbalist din Generația de Aur care s-a stins anul trecut, la 44 de ani, va fi purtat de o școală de fotbal din Satu Mare, creată chiar de fratele acestuia.

Ciprian, fost fotbalist la Olimpia Satu Mare, Târgu Mureș, U Cluj, Poli Timișoara sau Gaz Metan, având 244 de meciuri și 82 de goluri la nivelul primelor două ligi, a adus în proiect doi antrenori cu nume în nordul țării și nu numai.

Tiberiu Csik, fost coleg cu "Didi" la Steaua, câștigător al titlului de campion de 6 ori, și Paul Levente, fotbalist la U Cluj și Olimpia Satu Mare, sunt ceilalți doi antrenori care se vor ocupa de copiii de la școala " Daniel Prodan". 

"SĂ MAI FACĂ PUȚINĂ MIȘCARE"

Contactat de GSP.ro, Ciprian Prodan a dat mai multe detalii. "Este vorba de un proiect care va porni cu patru grupe de vârstă. Copii născuți în 2008, 2009, 2010, 2011. Deocamdată suntem la început, vrem să punem la punct, odată cu trecerea timpului, și grupe valorice.

Puștii nu trebuie să vină neapărat pentru performanță, ci și pentru mișcare, să mai lase tabletele și telefoanele. Deocamdată voi fi eu, Tibi Csik și Paul Levente, doi jucători care înseamnă mult pentru Satu Mare", a punctat Ciprian Prodan.

 O primă întâlnire între antrenori și copii va avea loc joi, 28 septembrie, la ora 17:00, la Vila Rania din oraș.

Daniel Prodan s-a stins anul trecut, pe 16 noiembrie, în urma unui infarct. Acesta ar fi împlinit, pe 23 martie, 45 de ani. Prodan a jucat în Generația de Aur a României și a participat la două turnee finale, CM 1994 și CE 1996.

A bifat șapte echipe în carieră: Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Rangers, Rocar, FC Național și Messina. Carieră care a avut un declin după o accidentare serioasă la genunchi suferită înainte să ajungă în Scoția.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează