FOTBAL  »  LIGA 2  »  OTELUL

Se desparte "Babicu” de Oțelul? Team managerul gălățenilor are oferte din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2015 18:24

Oțelul Galați s-ar putea despărți mîine de două piese importante ale ultimului sezon.

Dacă Florin Cernat trebuie să ofere un răspuns vizavi de viitoarea destinație a sa, mijlocașul fiind în atenția a mai multor echipe din Liga 1, precum Steaua, Dinamo și Petrolul, dunărenii sînt aproape să rămînă și fără team managerul Cristi Munteanu.

Cel poreclit "Babicu" ar putea să-și ia azi "la revedere" de la gălățeni și să se îndrepte spre o grupare care va continua în prima divizie. Sînt mai multe cluburi interesate de el, mai rămîne ca Munteanu să aleagă viitoarea destinație, după care va face publică decizia sa. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  07 Iunie 2015, 19:46

Clar, are oferte de la zeci de echipe din liga I.... La ce performante a avut la Otelul, se bat campioana si viceacampioana pentru el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează