FOTBAL  »  LIGA 2  »  ŞEDINŢĂ CEX AL FRF

UPDATE Gino Iorgulescu a propus ca Mircea Sandu să fie pe viaţă în Comitetul Executiv al FRF! Reacţia "Naşului"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 18:42

Comitetul Executiv s-a întrunit, astăzi, pentru a discuta situaţia lui CSU Craiova, dar nu a ajuns la nici o concluzie, aşa că a amînat decizia pentru săptămîna viitoare. Totuşi, Gino Iorgulescu a venit cu o propunere şocantă: ca Mircea Sandu să fie ales pe viaţă membru în CEx!

UPDATE Mircea Sandu a comentat la Digi Sport propunerea lui Gino Iorgulescu:

"Dacă asta a fost cea mai importantă decizie a CEx, sînt dezamăgit. Eu îi mulţumesc lui Gino dacă a propus asta. Nu e în statut o prevedere cum că preşedintele de onoare trebuie să participe la şedinţele Comitetului Executiv.

Dacă e nevoie de mine, cineva doreşte să se consulte cu mine, eu sînt disponibil. Dar nu bat la uşa numănui".

--------------

Comitetul Executiv nu a reuşit să ajungă la o concluzie în cazul Craiovei, aşa că deadlineul se mută pentru săptămîna viitoare. CSU Craiova spera să ştie care e verdictul înainte de începutul play-off-ului, însă programul pentru Liga a 2-a continuă cum era programat. Membrii Comitetului Executiv nu au reuşit să ajungă la vreo sentinţă, dar au rămas după şedinţă pentru a discuta neoficial diferite probleme.

Propunere-şoc a lui Gino Iorgulescu: Mircea Sandu, pe viaţă în CEx
În discuţia neoficială ce a urmat, preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, i-a lăsat mască pe toţi participanţii, atunci cînd a propus ca Mircea Sandu să devină membru pe viaţă al Comitetului Executiv! Lui Iorgulescu i s-a explicat că nu există o asemenea opţiune legale, la care Gino a replicat: "Nici o problemă, schimbăm statutul!". În ciuda explicaţiilor, Gino Iorgulescu a anunţat că va face o propunere oficială săptămîna viitoare, cînd se va reîntruni Comitetul Executiv!

17 puncte are CS U Craiova în play-off-ul din B2, fiind lider, peste Bistriţa, 16p, şi ASA, 15p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (140)
danvaideeni
danvaideeni  •  20 Aprilie 2014, 16:36

Parca suntem blestemati cu asa conducatori? Intr-o tara civilizata, ar infunda puscariile

doritor
doritor  •  19 Aprilie 2014, 13:12

Cine ar fi crezut ca e regretat Nasul inainte sa fie instalat pe nepusa masa , meseanul nemancat si nebaut.Arata-le nasule caile domnului(pardon mafiei)

glont
glont  •  18 Aprilie 2014, 15:10

Si asta e tot un pupincurist!

Vezi toate comentariile (140)
Comentează