FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Şedinţă la Rapid » Moraru a stabilit salariile jucătorilor în Liga a 2-a. Favoriții pentru postul de președinte și antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 10:10

Aseară a avut loc o nouă şedinţă la stadionul Giuleşti între suporterii Rapidului, Valerii Moraru şi fostul acţionar Adrian Zamfir.

Ultimul a fost tras la răspundere şi întrebat de fanii giuleşteni despre cum au ajuns acţiunile sale la Valerii Moraru, anunţă Dolcesport. Suporterii i-ar fi cerut patronului Rapidului să aducă un preşedinte care să ia apărarea clubului, iar printre favoriţi pare a fi Mihai Ianovschi.

Moraru ar fi anunţat şi bugetul pentru Liga a doua: 1,5 milioane de euro, iar salariile pentru titulari vor avea un plafon de 5-6.000 de euro, anunţă sursa citată.

Una dintre cele mai mari probleme ale giuleştenilor este şi cea a omului care va încerca să-i ducă pe rapidişi din nou în prima ligă. Moraru pare să-l dorească în funcţia de antrenor pe Adrian Iencsi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
doct
doct  •  04 Iunie 2015, 17:42
Postat de cosminracila pe 04 Iunie 2015, 16:07

Salut primul articol despre rapid in liga doua.Sper sa stea cat mai mult pe aici 5-10 ani, ca nu-i nicio graba!***, *** ***!

salut lipsa de logica a ta,Votati psd pe repede inainte,la mici si bere!!!

cosminracila
cosminracila  •  04 Iunie 2015, 16:07

Salut primul articol despre rapid in liga doua.Sper sa stea cat mai mult pe aici 5-10 ani, ca nu-i nicio graba!***, *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doct
doct  •  04 Iunie 2015, 08:02
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 04 Iunie 2015, 00:13

Astia nu s-au desfiintat inca?

uite sa M...O...R...I de ciuda , SAC SAC !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează