FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Selymeș, în spatele unui nou proiect ambițios din fotbalul românesc: "Vrem să facem aici o putere fotbalistică la nivel național"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 13:31

Fostul manager al celor de la Petrolul, Mihai Joița, a dezvăluit ce planuri are. Acesta vrea să construiască o echipă de la 0 la Câmpulung. 

Vrea să-l pună antrenor pe Tibi Selymeș, care va aduce jucători din Franța și Belgia. Echipa ar reprezenta orașul Câmpulung, care a rămas fără echipă după desființarea lui Aro.

”Se va încerca un parteneriat public-privat. Un proiect nu se poate baza numai pe o sursă de venit, de aceea este foarte important să facem o înțelegere între autoritățile locale și un privat.

În noul proiect, noi o să venim cu partea privată și o să ne bazăm pe susținerea autorităților locale.

Vrem să facem aici o putere fotbalistică la nivel național. De preferat ar fi să jucăm în B. În Liga 2 cheltuim cu 30% în plus față de Liga 3, dar perspectivele sunt altele pentru jucători și pentru public”, a spus Joița pentru Muscel TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabich
gabich  •  27 Aprilie 2017, 17:21

Eu as fi de parere c-ar trebui sa incerce la Dorohoi. Si aici Cristalul/FCM... s-au desfiintat. ;)

983801151670331
Daniel Dorobantu  •  27 Aprilie 2017, 14:52

Altu' care viseaza cu ochii deschisi... nu mai are Campulung echipa de fotbal ca in rest le are pe toate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează