FOTBAL  »  LIGA 2  »  FORESTA SUCEAVA

Sepsi, în efectiv aproape complet la Suceava. Revine Hadnagy, lipseşte Ghinga

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 09:47

Sepsi Sfântu Gheorghe merge la Suceava, pentru disputa cu Foresta acre contează pentru etapa a XXXV-a, cu dorinţa clară de a câştiga şi a se apropia de o nesperată promovare în primul eşalon fotbalistic.

Covăsnenii au stat,  etapa trecută, şi merg, acum, la Suceava, în efectiv aproape complet. Valentin Suciu se poate baza pe Attila Hagnagy şi Ursu, oameni de bază care nu au putut evolua în partida precedentă.

Se fac eforturi pentru recuperarea pe ultima sută de metri a lui Sebastian Ghinga, şi el în afara lotului în meciul de la Târgovişte, contra Chindiei.

"Trei puncte acontate la Suceava ne-ar aproia de promovare. Jucătorii sunt conştienţi de şansa uriaşă pe care o avem", au declarat oficialii lui Sepsi înaintea jocului de la Suceava unde vor ajunge şi circa 200 de suporteri covăsneni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează