FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME FINANCIARE

Situație disperată la o echipă de tradiție din România » Un fotbalist doarme pe masa de masaj din vestiar!

Sursă Foto: monitorulexpres.ro
Sursă Foto: monitorulexpres.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 15:11

Problemele financiare de la FC Brașov ating cote halucinante. Răzvan Avram, fotbalist la echipa de sub Tîmpa, e forțat de împrejurări să doarmă la stadion, chiar pe masa de masaj din vestiar, scrie monitorulexpres.ro.

Mijlocașului de 29 de ani i s-a pus la dispoziție inițial o garsonieră în oraș, care însă nu era echipată cu frigider sau televizor! Ulterior acesta a fost forțat să împartă o cameră de pensiune care nu avea căldură cu încă doi colegi. Făcea chiar și autostopul pentru a ajunge la antrenamente!

„A fost decizia mea să dorm la stadion, în vestiar. Aici măcar am căldură şi nu mă deranjează nimeni. Asta este, ce să fac? În prima seară am dormit pe masa de masaj, iar luni seara în cabinetul medical. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluţie.“ Răzvan Avram, mijlocaș FC Brașov

„Inițial am acceptat să stau la Tărlungeni pînă mi se găseşte o garsonieră de închiriat în Braşov. Am fost cazat într-o cameră cu trei paturi împreună cu Burlacu şi Grigoruţă. Parcă eram la internat. Patul era rupt, nu aveam căldură... M-am săturat să dorm îmbrăcat în trening. Am rezistat cît am rezistat, dar acum chiar nu mai pot. Am trăit o situaţie incredibilă. Făceam autostopul să vin la antrenamente, indiferent că afară ploua sau era frig. Nu am mai suportat!“Răzvan Avram, mijlocaș FC Brașov

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
decuadi
decuadi  •  04 Noiembrie 2015, 16:02

Pai ala ii da banii tai crudutei....ce nu intelegi. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează