FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Situație dramatică la un meci din Liga 2-a: "Doi jucători erau în hipotermie, altul nu mai vedea" » Probleme grave pentru următorul meci

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 18:55

ASA Târgu Mureș, vicecampioană a României în 2015, traversează momente din ce în ce mai complicate în Liga 2-a, unde, din cauza gravelor probleme financiare, a ajuns să aibă la dispoziție doar 12 jucători.

"Avem 11 jucători de câmp disponibili și un portar, plus un copil de '99. Doamne ferește să se întâmple ceva cu ei până la perioada următoare", a declarat antrenorul lui ASA, potrivit sptfm.ro

Antrenorul ardelenilor a criticat arbitrajul de la precedenta partidă din campionat, pierdută de ASA pe terenul Științei Miroslava, 0-5.

"Pe lângă condițiile de vreme rece, cu lapoviță și ninsoare, am avut parte și de un arbitraj slab. La 0-2, 0-3, domnul arbitru a avut un comportament de neînțeles, galben și roșu direct, în condițiile unui teren prost și având doi jucători cu hipotermie, care mi-au spus că nu mai pot să intre. Un alt jucător de '99 mi-a spus că nu mai vede și că îi e foarte rău", a adăugat Marius Popescu.

După 20 de etape, ASA Târgu Mureș se află pe locul 8 în clasamentul ligii secunde, cu 31 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:00

Groaznica situatie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează