FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

Spectacol în Liga a 2-a! UTA a făcut scor cu Academica Clinceni, 6-0, și e pe loc de promovoare » Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 13:23

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus categoric în fața celor de la Academica Clinceni, 6-0, într-un meci din etapa a 34-a din Liga a 2-a.

La pauză, scorul a fost 1-0 pentru elevii lui Laurențiu Roșu, grație golului marcat de Adrian Petre, în minutul 20.

Deși se părea că repriza a doua va fi la fel de echilibrată, arădenii au marcat de cinci ori. Adrian Petre a făcut hat-trick-ul, marcând de încă două ori în minutele 74 și 76. Curtuiuș și Burlă au marcat în minutele 82 și 84, iar scorul final a fost stabilit de Stahl în minutul 90+1.

Grație acestei victorii, UTA a urcat pe locul doi, care duce direct în Liga 1. Arădenii au 62 de puncte, cu unul peste Sepsi Sf. Gheorghe, care are un meci mai puțin.

clipboard01

Rezultate înregistrate sâmbătă:  Luceafărul - Dacia Unirea 4-1, CS Afumați - Foresta 6-0, Dunărea Călărași - CS Balotești 2-1. Vineri, Juventus București a învins-o pe Chindia Târgoviște, 2-1, iar FC Brașov a terminat la egalitate, 0-0, cu CS Mioveni.

ASU Poli și Sepsi Sf. Gheorghe au câștigat la "masa verde", 3-0, meciurile cu Unirea Tărlungei, respectiv CSM Rm. Vâlcea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  14 Mai 2017, 17:07

Mai bine voi in liga (chiar daca sinteti dinamo 2) decit .....*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează