FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIMĂRIA SECTOR 1

Sponsorul unei formații din Liga 1 ar putea finanța Rapidul: "Dă un buget considerabil"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 18:03

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunță că este gata să preia Rapidul, indiferent de ceea ce spun reprezentanții AFC Rapid și CFR Mișcarea Feroviară, cele două formații care se pretind continuatoarele giuleștenilor. 

"Eu, ca reprezentant al Primăriei, voi merge mai departe. Voi investi în echipa de fotbal, cu sau fără Mișcarea Feroviară sau AFC Rapid. Voiam să sting acest scandal. Mergând pe stradă, oamenii m-au rugat sa fac ceva cu Rapidul", a spus primarul, la TV Dolce Sport.

Edilul susține că Sectorul 1 poate aloca până la 18 milioane de euro buget pentru sport, dar speră să ajungă la o înțelegere și cu sponsori care să susțină echipa Rapidului.

"Poate va veni un investitor și va duce Rapidul mai departe. De acum caut sponsori pentru anii următori. Pot să spun că am găsit un sponsor care deja dă un buget considerabil unei echipe din Liga 1. Cu siguranță, anul viitor, când va expira contractul, va veni la Rapid.

Vreau să rămână aici clubul, în sectorul 1. Deja avem protocoale cu alte federații. Primăria Sectorului 1 poate da 17-18 milioane de euro pentru sport. Vom investi și în infrastructură", a adăugat Dan Tudorache.

Primarul dorește să preia marca și palmaresul Rapidului pentru a reînființa clubul giuleștean, intrat în faliment anul trecut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
847153178690789
Ticu Troya  •  18 Iulie 2017, 14:17

Bravo Tudoreche ! Forzza Rapid ! Fcsbistii se plang ! Asta-i de bine ...banu jos pentru Rapid .

braveheartro
braveheartro  •  17 Iulie 2017, 20:31
Postat de digei pe 17 Iulie 2017, 20:04

Asta da 17-18 milioane parca ar fi bani *** nu ban public,ban pentru tot sportul din Sectorul 1 nu pt echipa primarului.Daca-i iei cu DNA-ul incep sa planga pe la Antena 3 ca-s persecutati.Huoooo !

Băi nea caisă, omul n-a spus ca da 18 mil echipei de fotbal ci că atât are dreptul prin lege să sponsorizeze sportul (5% din bugetul local). Caută sponsor pentru Rapid. Eşti atât de p.r.o.$.t că trebuie să-ți traducă cineva articolul ?

10205899839648456
Bogdan Olteanu  •  17 Iulie 2017, 20:25

Incredibil pe ce sparg ăștia bani publici. Poate data viitoare se învață minte proștii din sectorul 1 și ies la vot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează