FOTBAL  »  LIGA 2  »  BANI

Steaua poate "stinge lumina" unui club din liga a doua: "Fără acei bani, 100% închidem porțile"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 17:07

FC Brașov nu a primit încă toți banii de la Steaua în contul transferului lui Chipciu la Anderlecht, iar antrenorul Cornel Țălnar trage un semnal de alarmă: "Fără banii de la Steaua, nu ne putem continua activitatea".

"Dacă nu vom lua banii de la Steaua, 100% se vor închide porţile, pentru că nu poţi să-ţi continui activitatea așa. Din păcate, în conturile clubului nu există niciun ban.

Singurii bani care pot să salveze această echipa sunt banii care trebuie să mai vină pe Chipciu. Trăim de pe o zi pe alta, fără niciun fel de speranţă, fără niciun fel de siguranţă a zilei de mâine", a spus Țălnar, conform TV Digi Sport.

750.000 €trebuia să primească FC Brașov din partea clubului lui Gigi Becali în contul transferului lui Chipciu la Anderlecht, adică 25 % din suma totală de transfer

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  06 Martie 2017, 13:16

Veniti la Sfantu Gheorghe,dar fara antrenor !!!!

portardelegenda
portardelegenda  •  03 Martie 2017, 07:54

e clar ca la brasov cineva vrea sa ,,ingroape trecutul " caci mai mult ca sigur sunt ,,,multe cadavre ascunse prin dulapurile clubului " si miroase urat . Iar faptul ca au schimbat un administrator judiciar ce avea un plan de reorganizare , cu un altul care nu are nici o intentie spune destul . Odihneste te in pace F C BRASOV

138672209828437
Gelu Oanca  •  02 Martie 2017, 19:33

Si de ce nu sant depunctati daca nu isi platesc datoriile. Alte cluburi sant depunctate pentru acelasi lucru, dar echipa ciobanului este favorizata.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează