FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROIECT

Steliști și dinamoviști la "oficială" în Liga a 2-a » Revenire de marcă în fotbal: "Vreau să mă implic în fotbalul juvenil"

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 16:56

Partea secundă a partidei de eşalon secund dintre Juventus Bucureşti şi Foresta Suceava (5-1), contând pentru etapa cu numărul 36 din eşalonul secund, a fost urmărită şi de fostul jucător al lui Dinamo, Marius Niculae. 

"Săgeată" a asistat la un succes convingător al echipei antrenate de Daniel Opriţa după un meci fără istoric cu sucevenii, scor 5-1 în contul echipei antrenate de Daniel Opriţa.

"Vreau să mă implic, în perioada următoare, într-un proiect legat de fotbalul juvenil. Am mai multe variante în lucru la acest moment. Cred că ar fi momentul să ne aplecăm, cu toţii, mai mult asupra acestui segment", a punctat fostul internaţional român.

Meciul din Colentina a fost vizionat şi de Marius Lăcătuş, însoţit de Ion Ion şi Vasile Aelenei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează