FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Știința în Liga a 4-a? Mititelu nu renunță: "Am buget să înscriu echipa în noul sezon, mizez și pe susținerea fanilor"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 18:01

Prin două mesaje succesive pe facebook, Adrian Mititelu le-a dat vești mari fanilor alb-albaștri care au rămas fideli vechii FC U Craiova. 

Știința a murit, trăiască Știința! EKG-ul grupării alb-albastre refuză să rămână la orizontală, în ciuda falimentului sau a verdictului de joi al Curții de Apel în dosarul dezafilierea.

Mititelu reaprinde speranțele fanilor că-și vor mai vedea echipa într-un meci oficial. El s-a repliat după înfrângerea din instanță și a anunțat pe contul personal de facebook că vrea să înscrie echipa în noul sezon al Ligii a 4-a.

"Propunerea mea este sa inscriem echipa in liga 4 si in 3 ani vom promova in liga 1 si in aceasta perioada se va finaliza si procesul civil, insa pentru a inscrie echipa in liga a 4-a am nevoie de sustinerea suporterilor, altfel nu voi face acest pas", a anunțat inițial Mititelu. 

Acesta a revenit ieri pe subiect. Mititelu spune că nu la sprijin financiar din partea suporterilor s-a referit în prima postare, ci la suportul afectiv: "Exista buget pt acest nou început și putem face o echipa spectaculoasa. Vreau sa cred ca au rămas foarte multi alături de FCU și ca va exista răbdare pt perioada de 3 ani cat durează se revenim în Liga 1!". 

Rămâne de văzut în ce măsură planul se va materializa din vorbe în fapte, având în vedere că Mititelu a mai anunțat în trecut că va reînscrie echipa.

Ce echipă din Craiova vei susține, dacă Mititelu își duce planul la capăt?

CS U, în Liga 1
FC U, în Liga a 4-a
E încă o fumigenă a lui Mititelu

300.000 de euroe bugetul anunțat de CSA Steaua pentru Liga a 4-a

A rezolvat problema taxei de timbru

Procesul dezafilierea se mută în civil, după ce Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au avut câștig de cauză la Curtea de Apel. Mititelu nu va fi nevoit să achite taxa de timbru în cuantum de 10 la sută din despăgubirile solicitate. Statul îl scutește de la plata unei sume uriașe din două motive: societatea e în faliment și procesul s-a mutat din penal în civil. De altfel, lichidatorul judiciar va fi cel care va reprezenta societatea în proces. 

"Vreau sa mentionez ca nu exista nicio problema de taxa de timbru, asa cum vehiculeaza propagandistii, deoarece in acest caz exista o scutire prevazuta de lege. Mai mult, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este o societate in faliment si este exceptata de la plata TAXEI de timbru in conformitate cu legea 85/2014", a precizat Mititelu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
stefy29
stefy29  •  19 Iulie 2017, 07:09
Postat de vlad_123 pe 21 Iunie 2017, 16:26

Se vede cat intelegeti voi din ce s-a intamplat de fapt :)) nici nu ma mir cat de spalati pe creier sunteti de patronul de la perinita. Esti tu sigur ca a pierdut procesul pt ca s-a dezincriminat abuzul in serviciu? Eu auzisem ca de fapt nu s-a dezincriminat. Va meritati soarta..

Instanta i-a achitat pe cei 2 in baza art. 16 alin. 1 litera b, teza I. Daca nu stii ce inseamna abtine-te. Asta inseamna ca faptele celor 2 nu sunt prevazute de legea penala, deci..... exact chestia cu abuzul in serviciu. Asa se si explica de ce prima instanta i-a condamnat pe cei 2, iar a 2-a instanta i-a achitat. La judecarea in prima instanta CC nu se pronuntase privitor la abuzul in serviciu, iar dupa exacta asta s-a intamplat. Nu va mai bucurati ca a pierdut Mititelu, pentru ca nu este asa. Din sentinta data de curtea de apel nu rezulta ca sandu si dragomir sunt nevinovati. Bucurati-va de clona infecta ce are o lunga activitate fotbalistica , va dati seama cat de multa din 2013 pana in prezent.. Stiinta este numai una si aceea nu e cs litera u!

10213515807432350
Emanuel Stirbu  •  27 Iunie 2017, 14:22

vad multi inteligenti...ca au 60 de ani..ca 30 de cand tin cu aceasta echipa, ca Mititelu nu are bani de benzina..ca e gropar...da nimeni dintri voi rapanosilor, cretinilor si inculti de olteni prosti, nimeni dintre voi ciubucarilor si profitori, minti scurte si prostalani , nu ati contribui cu o sadea!! Nimeni dintre voi nenorocitilor nu va amintiti cine era patron in liga a 2 a?? cine a luat echipa de la Staicu?? dar ce ne-a facut Dinamo...cu cati jucatori a ramas F C UNIVERSITATEA Craiova??? Cine cristosii vostri de netrebnici si *** murdare a tinut echipa pana in 2011?? Ati auzit de unul Mititelu?? Ca a avut greselile lui, corect, subscriu dar sa mancati atata *** despre singurul om care se lupta cu morile de vant?? Nu este normal ca fiecare om sa aiba ***??? unde erau Craioveanu, Geolgau, Ticleanu, Camataru, Badea, Sandoi, Piturca, Neagoe,Prunea si altii mari Olteni??? au sarit in alta barca imediat ce a dat Rotaru cu bani negri din retrocedari?? cand era nevoie de ei mai mult ca niciodata???unde erati voi astia care-l infierati acum?? de ce nu l a arestat pe Mititelu pana acum daca era murdar?? unde erati cu totii?? dar va permiteti sa injurati un om care FACE CE VREA CU BANII LUI....NORMAL...EI AFLATI *** CA VOI SUNTETI mititei!!!! ***...oameni de nimic care de cand s a inventat Facebook...sunteti destepti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239997766502479
Adami Azon  •  22 Iunie 2017, 11:39
Postat de widoqq pe 22 Iunie 2017, 07:37

Pentru a nu fi banuit de rea credinta trebuie sa va spun ca sant suporter al Stiinei Craiova din....1962! Ce nu inteleg eu este cum de se poate sa infiinteze AZI domnul Mititelui un SRL si sa zica``asta este adevarata Universitatea Craiova``?

e terminata faza cu "Universitatea Craiova" numele este la clubul statului. CSU..normal si la institutia de invatamant .daca ar avea putere suporterii nemultumitiar trebui sa faca un club nou asa cum s-a format FC LIVERPOOL si FC INTER din suporteri nemultumiti ai lu Everton si Milan care sunt mai vechi.....Dar cum la noi este multa gargara si nu se vrea fotbal adevarat ci se urmareste sa se ia gloria unor meciuri putine din europa in uefa in anii 1980 cand Univ Craiova a devenit cunoscuta afara ...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează