FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Supertransfer pregătit de Rapid! Readuce unul dintre cei mai apreciați străini

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 17:51

Rapid a terminat pe locul 2 turul campionatului în liga a doua, la egalitate cu formația lui Ionel Ganea, Dunărea Călărași.

Oficialii clubului vor să-l convingă pe Edu Oriol să revină în Giulești.

Mijlocașul de 29 de ani nu este însă ușor de adus, anunță DigiSport. Cere un salariu destul de mare, dar n-a declinat încă oferta. A promis că va răspunde pînă marți. Fotbalistul spaniol este liber de contract în acest moment.

În precedenta aventură de la Rapid, Oriol a prins 14 meciuri și a marcat două goluri, fiind unul dintre cei mai buni jucători.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jean.fzr
jean.fzr  •  14 Ianuarie 2016, 07:45

io vreau sa nu se intoarce asta la noi trebuie sa aducem jucatori care simte pentru rapid nu dastia ca vine pentru bani

10206088110775210
Enver Hoxha  •  11 Ianuarie 2016, 19:35

Dacă nulitatea de Edu Oriol e un ”supetransfer”, Rapid intră în Liga 1 ca să aibă de unde să cadă.

doru_bcr
doru_bcr  •  10 Ianuarie 2016, 20:37

Hai Rapid!...am vazut asta seara la RTV la ora 20:15....o declaratie tare a lu nea mitica dragomir :"un premier roman o facut o amnistie fiscala kazahilor de la rompetrol de care poporul roman a aflat, dar nu stie"....:-))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează