FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Surpriză pentru fanii Rapidului! Anunțul făcut de Valerii Moraru în această seară

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 21:37

Valerii Moraru e dispus să renunțe la banii pe care îi are de primit de la Rapid și să cedeze clubul suporterilor. 

”Mai pătimași și mai corecți oameni pentru Rapid nu am întâlnit. Am propus să cesionez lor acțiunile, iar creanțele respective de a renunța la sumele respective, și să rămânem doar la datoriile ANAF și ceilalți creditori, de 260.000 de euro.

Sunt dispus să renunț la banii băgați, într-o formă juridică corectă. Sunt gata să le cesionez acțiunile rapidiștilor cu un leu, atunci când se vor transforma în acțiuni.

Suporterii merită să preia azi acțiunile, ei vor face cea mai bună alegere pentru club”, a spus Moraru la Digi. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
876210989109559
Catalin Puiu  •  20 Iulie 2016, 08:54

DACA ASEARA CAB A RESPINS CEREREA DE SUSPENDARE PROVIZORIE A FALIMENTULUI CUM O VA APROBA AZI??!,,,

mokinio
mokinio  •  20 Iulie 2016, 07:51

Tarziu, foarte tarziu, nenea moraru!Exista si" mai bine mai tarziu, decat niciodata" dar acum e mult bprea tarziu!FZR!!!

catalynn
catalynn  •  20 Iulie 2016, 06:36
Postat de bvd_magheru pe 20 Iulie 2016, 00:49

Pai si ce vina am eu ca poporul Roman e cel mai lefter popor din Uniunea Europeana !! Un popor sarantoc ca poporul roman si poporul frate de la sud de dunare nu s-a mai pomenit in istoria UE de la infiintare pina in prezent . Dupa 22 decembrie a urmat potopul . In mediul rural se bat aia pe garduri . lacuri, balti , intravilan, extravilan , cotetze etc.. Un popor de pomanagii neschimbat . Babele de la sat sunt neschimbate de sute de ani . Au mustati , batic si se spala pe dinti odata pe an . De sarbatori . Duminica merg la biserica sa se roage sa le dea dumnezeu sanatate lor si copiilor lor emigrati care si-au parasit vata satului

Ai sintetizat cat se poate de corect .... din păcate :-(

Vezi toate comentariile (50)
Comentează