FOTBAL  »  LIGA 2  »  FORESTA - STEAUA, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP

Tamaș a rămas singur! Un oficial al Forestei a dezvăluit un detaliu incredibil despre Semeghin "Spaima sticlelor de vin!" + 2 episoade haioase

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 10:35

Dorin Semeghin, fost jucător la Dinamo și actual jucător la Foresta, are o poreclă deloc măgulitoare: "Semeghin, spaima sticlelor de vin".

Dar asta e pe cale să se schimbe, dacă e să ne luăm după declarațiile lui Dănuț Perjă, directorul sportiv al Forestei. Într-o intervenție telefonică la TV Digi Sport, Perjă a fost întrebat, mai în glumă mai în serios, dacă Semeghin regretă că Tamaș nu face deplasarea la Suceava, pentru a bea o sticlă de vin împreună.

Perjă a ținut să apere onoarea lui Semeghin: "Nu mai este valabilă celebra expresie (n.r. Semeghin, spaima sticlelor de vin). Vreau să vă spun un secret. Semeghin nu mai bea de doi ani".

"Nu mai beau din 2007"

Totuși, s-ar putea ca Perjă să nu fie la curent cu ultimele informații. Într-un interviu acordat în 2013, Semeghin anunța că din 2007 nu mai consumă alcool.

"Eu vreau să scap de eticheta asta. Tot văd pe net «Semeghin, spaima sticlelor de vin». Am şi eu copil de 10 ani, e în clasa a patra. Îmi e ruşine. Adevărul e altul. De şase ani n-am mai pus gura pe alcool. Aşa că îmi pare rău pentru Sir Alex (n.r. cel care l-a remarcat în dubla Dinamo - Manchester United), dar aş bea cu dânsul doar bere fără alcool! Aş putea să beau şi 10 sticle cu vin, dar nu, m-am lăsat. La Dinamo erau unii mai periculoşi, ca să le spun aşa. Mergeam împreună să bem câte un pahar cu vin, iar ei mă dădeau în gât pe mine. Vomitau des! Deh, eu eram mai mic, eram de la Suceava"", spunea atunci fundașul stânga.

Daniel Bălan, fost coleg cu Semeghin la Foresta, a povesit pentru Gazeta Sporturilor două episoade amuzante care i-au avut în centru pe cei doi.

"AM TOPIT 20.000 DE DOLARI ÎNTR-O LUNĂ LA HUMOR"

Bălan descrie nebuniile făcute cu o parte din prima de instalare încasată de la Steaua, în 2001: "Am ars-o vreo lună împreună cu Semeghin pe la o cabană din Gura Humorului, de unde e Dorin. Am topit rapid 20.000 de euro. Patronul de acolo şi-a tras apoi nişte modernizări super din banii ăia, dar nu vreau să vă povestesc ce-am spart pe-acolo! A zis omul că nu mai găzduieşte fotbalişti în viaţa lui. După aia s-a dus frate-miu să se cazeze, a văzut că-l cheamă Bălan, l-a întrebat dacă e rudă cu mine şi când a auzit răspunsul i-a zis că nu mai are niciun loc disponibil!".

"AM BĂUT VREO DOUĂ PAHARE ÎN PLUS ŞI NE-AM SPART TELEFOANELE"

O întâmplare petrecută la Foresta, la sfârşitul anilor '90, după o victorie cu 2-0 contra Bistriţei: "Ne-a chemat preşedintele la o masă, jucasem bine, am băut vreo două pahare în plus, iar când am urcat în cameră Semeghin a dat cu telefonul de pământ, un mobil-cărămidă, de-abia apărut pe piaţă. L-a spart! M-am luat şi eu după el, iar dimineaţa, când ne-am trezit, nu mai ştiam ce se întâmplase cu telefoanele noastre, nu mai aveam nici ceasurile. A început nea Marin Barbu să arunce cu cheile după noi, enervat că nu răspundeam la telefoane. Păi care telefoane?!".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
427951077389201
Mihai Tanase  •  28 Octombrie 2016, 07:58

Inainte sa fie la Dinamo , Semeghin a fost la Steaua , dar l-u dat afara pentru ca a furat banii colegilor , conform presei din aceea vreme .

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  27 Octombrie 2016, 17:40
Postat de radufl pe 27 Octombrie 2016, 16:54

Porecla asta, de fapt, era a unui jucător de la Dinamo din anii '70-'80: Ionel Augustin, zis și Oneață. Pentru detalii, citiți aici: http://11delegenda.gsp.ro/articole/105/sfintul-golgeter-augustin.htm

nu a lui iovan saniuta sau a lui zamfir,bumbescu ,barbulescu,lita dumitru

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  27 Octombrie 2016, 17:39

sa-l vedem pe tams la 37 de ani ce v-a face ..semeghin joaca si la 37 deani si 8 luni aproape ..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează