FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA II

Teren minat la Atletic Bradu :) Steaua II a fost umilită în Liga a 3-a, deși a avut 7 jucători de la prima echipă

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 19:06

Steaua II continuă seria rezultatelor dezastruoase în Liga a 3-a. De această dată, echipa pregătită de Ioan Toma a fost învinsă în deplasare de Atletic Bradu, scor 1-5.

Problema principală a roș-albaștrilor e reprezentată de faptul că au avut nu mai puțin de șapte fotbaliști de la prima echipă!

Mitrea, Mihalcea, Onțel, Enceanu, D. Popescu, Vâlceanu și Chitoșcă au evoluat pentru "satelit". Golul Stelei a fost marcat de Enceanu, în minutul 13, din penalty.

După 10 etape, Steaua II ocupă locul 8 din 15 echipe, cu 14 puncte. De partea cealaltă, Atletic Bradu e pe locul 3 la o lungime în fața roș-albaștrilor. Lider în Seria a 3-a din Liga a 3-a este SCM Pitești, cu 29 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
talpaiadului
talpaiadului  •  05 Noiembrie 2016, 03:25
Postat de zecs93 pe 05 Noiembrie 2016, 01:41

vedetele fcsb-ului au fost umilite si de o echipa din muntii elvetiei din liga 2 !!!

Tot tu cu gura mare, ***? Voi ati fost, sunteti si veti fi intotdeauna zero in Europa, fcsb-ul de cand l-a infiintat el ciobandante are mai multe performante in Europa decat dinamo in toata istoria ei ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2016, 01:41

vedetele fcsb-ului au fost umilite si de o echipa din muntii elvetiei din liga 2 !!!

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  05 Noiembrie 2016, 00:03
Postat de Ale Bo pe 04 Noiembrie 2016, 22:17

Ce inseamna "o lungime"?

Folosesc cuvinte aiurea jurnalistii din ziua de azi. Tot folosesc expresia asta de "o lungime", apoi scria careva ca nu stiu cine a fost "trollat"...expresii de toata rusinea. Asa sunt scrise articolele astea de zici ca-s mesaje texto la prieteni.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează