FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Tic-tac, tic-tac » Mititelu anunță: "AMR 7 zile! Am fost 5 ani într-o închisoare mult mai grea decât pușcăria clasică"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 18:09

La 5 ani de la dezafilierea Științei, Tribunalul București va judeca fondul dosarului pe 4 mai, de la ora 12:00, dată după care instanța ar putea rămâne în pronunțare. 

"Judecătoarea Otilia Bomboș de la TMB a închis dezbaterile pe fond și a anunțat părțile că în data de 4 mai ORA 12 se va judeca pe fond procesul", i-a anunțat Adrian Mititelu pe fanii Universității, zilele trecute, pe facebook. 

La 5 ani de la dezafilierea Științei, Tribunalul București va judeca fondul dosarului pe 4 mai, de la ora 12:00, dată după care instanța ar putea rămâne în pronunțare. 

"Judecătoarea Otilia Bomboș de la TMB a închis dezbaterile pe fond și a anunțat părțile că în data de 4 mai ORA 12 se va judeca pe fond procesul", i-a anunțat Adrian Mititelu pe fanii Universității, zilele trecute, pe facebook. 

290 milioane €sunt despăgubirile cerute de FC U Craiova de la FRF și LPF,  după ce și-a pierdut toți fotbaliștii în urma excluderii din fotbal

Mititelu a revenit azi cu o nouă postare pe acest subiect: 

ISTORICUL CAZULUI "DEZAFILIEREA"

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind acuzaţi de: abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite (art. 13 din Legea nr. 78/2000) şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-au adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

În octombrie 2011, membrilor CEx care au decis dezafilierea Craiovei le-a fost comunicat de către DNA că sînt învinuiţi de abuz în serviciu. În data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Componenta CEx al FRF care a votat:
1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
198939213804366
Adrian Addryano  •  04 Mai 2016, 14:19

Dreptate pentru STIINTA!!!!!!!!!!

mvradulescu
mvradulescu  •  01 Mai 2016, 08:55
Postat de ottobraun pe 27 Aprilie 2016, 20:27

JUSTICE FOR STIINTA !!!

Dacă nu ați observat încă „amănuntul” că individul ăsta v-a lăsat fără „marea iubire”, înseamnă că nu au mai rămas speranțe de însănătoșire ... Mare păcat !!!

1857266664498011
Laurentiu-Marian Negreţ  •  27 Aprilie 2016, 22:34

Intr-un meci de fotbal daca faci o schimbare,e foarte simplu iese unu intra altu.Foarte logic si simplu...Aici e vorba despre "U" Craiova nu de clona parvenita si aruncata in fotbal (scuzati limbajul, inlocuita politic).Despre dreptul clonei de ajuca in cupele europene nu prea sunt multi interesati.Aici suntem interesati despre Dreptatea care trebuie facuta acestui club dezafiliat si furat de FRF,LPF si Politic(ati uitat in ce tricou a castigat *** alegerile locale)...Cunoscatorii stiu de ce si mai lasati *** la comanda,faceti ceva si din proprie initiativa (aviz clonatilor politic care nu stiu sa latre decat daca sunt instruiti si platiti,normal)...cat cerul este albastru,vom exista mereu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează