FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri de marcă pentru o echipă cu pretenții din Liga 2-a: "Suntem în discuții cu 4 jucători din prima ligă"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 21:29

După ce în urmă cu un an se afla în Liga 3-a, AFC Hermannstadt visează la promovarea istorică în Liga 1. Sibienii sunt pe locul 2 în liga secundă, la un punct în spatele Dunării Călărași, și anunță că echipa va fi întărită serios în iarnă.

"Vrem să ne întărim pe posturile unde am avut câteva lipsuri. Suntem în discuții cu aproximativ patru jucători, cu toții sunt fotbaliști care au evoluat în primul eșalon.

Suntem mulțumiți de parcursul pe care l-am avut, dar se putea și mai bine. Puteam să terminăm pe primul loc. Poate faptul că nu suntem pe locu 1 îi va ambiționa și mai tare pe băieți", a declarat Teodor Birt, președintele sibienilor, la Radio Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sibman
sibman  •  09 Ianuarie 2018, 09:29

Transferuri de marca? Si care-s alea?

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Ianuarie 2018, 09:25

E binevenită revenirea Sibiului în liga 1,dar cred că se cuvine ca echipa să se numească românește,A.F.C.Sibiu,și nu hermannstadt,că nu suntem în Germania.Nu mai spun de cele ungurești,dacă vor nume ungurești să ceară să joace în liga maghiară,aici suntem în România!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează