FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Tribunalul a amânat din nou decizia în cazul falimentului Rapidului

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 10:13

Tribunalul București a amânat decizia în cazul falimentului clubului Rapidul pentru data de 30 septembrie.

De altfel, Rapid se află într-o postură ingrată după ce a aflat în urmă cu două zile că cel mai probabil va intra în Liga 1 cu un minus de 6 puncte, la fel ca ASA Târgu Mureș. O decizie definitivă va fi luată astăzi.

Giuleștenii au avut mari emoții și în legătură cu o altă depunctare, tot de 6 puncte, cerută de FIFA, dar totul s-a încheiat cu bine.

Rapid obținuse pe teren promovarea, etapa trecută, în meciul cu Academica Clinceni, scor 3-1, dar o datorie față de Rhema Obed, fost jucător al echipei, era să o trimită la baraj pentru a spera la Liga 1, FIFA somând FRF să depuncteze echipa din Grant.

Mijlocașul englez Rhema Obed (24 de ani) a venit la Rapid în septembrie 2013, plecând în ianuarie 2014, după ce a bifat doar două meciuri în tricoul giuleștenilor!

Rapid a pierdut un proces cu jucătorul, căruia "alb-vișinii" au fost nevoiți să-i plătească suma de 57.000 de euro. Plata a fost întârziată inițial, iar FIFA a cerut Federației să depuncteze echipa lui Dan Alexa cu 6 puncte.

Ulterior, Rapidul a prezentat un document prin care se certifica existența unei înțelegeri între echipă și jucător, pentru ca Obed să-și primească banii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
821706297962031
Marian Anghel  •  31 Mai 2016, 12:11

Indiferent de echipa pe care o simpatizam trebuie sa recunoastem ca Rapidul inseamna o istorie frumoasa.Chiar nu inteleg de ce unii se tem de un campionat mai interesant cu echipe care aduc spectacol si suporteri la stadion.Sa nu uitam ca fotbalul inseamna un spectacol aparte care trebuie sa joace pe teren ,nu la comisii.

adriann_
adriann_  •  29 Mai 2016, 13:42
Postat de para.para pe 27 Mai 2016, 14:21

Ai uitat sa specifici si de hartia de casa a fcsb-ului care, ca sa-l citez pe nea Ovi, in interesul ziarului deja destupa-se sampagniile ca Rapid nu poate promova.

Bietul Tolontan mai avea un pic si se servea din bidonul ala cu dezinfectanti de ciuda ca a promovat Rapidul ==))

visinu
visinu  •  27 Mai 2016, 18:27

La brutarie Sandule, dni cauza ta am ajuns cu fotbalul unde am ajuns.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează