FOTBAL  »  LIGA 2  »  DNA

ULTIMĂ ORĂ Mititelu și Dragomir s-au întâlnit la DNA! Patronul Universității, chemat să dea detalii despre un episod în care e implicat Pițurcă

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 13:00

Adrian Mititelu și Dumitru Dragomir au dat ochi în ochi la DNA, acolo unde patronul Universității Craiova a fost chemat pentru a da detalii în urma unor declarații date la Curtea de Apel, în dosarul dezafilierii clubului său. 

"În negocierile cu Pițurcă, atunci când l-am adus la Craiova, m-am bazat pe obținerea despăgubirilor de la ANRP pentru un imobil, urmând ca sumele de bani să fie folosite pentru a face o echipă puternică. Așa cum voia Pițurcă.

El s-a angajat că îmi rezolvă dosarul la ANRP, pentru că știa el pe cineva. M-a pus sa-i garantez 40% din valoarea tranzactiei unui domn care avea intrare la ANRP", a zis Mititelu în fața instanței la acel moment.

DNA s-a autosesizat, așa că Adrian Mititelu a fost chemat pentru a dat detalii. Acolo s-a întâlnit cu Dragomir, care a fost chemat într-un alt proces instrumentat de DNA, care se pare că ar viza tot drepturile TV. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de a ajunge la Curtea de Apel. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
229410757451476
Albastru Leu  •  06 Mai 2017, 06:17

Și nouă ne este rușine că unul ca *** a trecut pe la Știința..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  05 Mai 2017, 19:47

***, si asta e de fapt. + sa ii scrie pe cap RETROGRADARI+ DEZAFILIERE! A ramas cu ceva: e singurul om din lume care a reusit asa cev! .Oare cum mai are curaj nenorocitu asta sa iasa din casa??? si cum il mai rabda pamintul , cind pe noi de ani , ne arde sufletul...???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  05 Mai 2017, 17:47

***... prietena cea mai bună a lui Mititelu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează