FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Un cîștigător de Champions League este impresionat de Rapid: "Pare să distrugă multe echipe" » Ce jucător i-a atras atenția

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 15:04

Rapid se află în India, acolo unde participă la un turneu alături de echipe precum Watford U23, Atletico Paranaense U23, Dnipro sau Voly Lutsk.

Echipa engleză este pregătită de australianul Harry Kewell,. cîștigător al UEFA Champions League cu Liverpool, în 2005. Acesta a vorbit despre Rapid și a lăudat formația pregătită de Dan Alexa.

"Jucătorii mei vor fi pregătiți la ora meciului cu Rapid. Ne-am făcut teme și i-am urmărit în cîteva partide. Par să distrugă multe echipe. Martin joacă în atac, nu? Este un jucător înalt, bun la finalizare și foarte rapid", a spus Kewel pentru DigiSport.

Citește și: Condiţii inimaginabile pentru Rapid în India: "Nu ne așteptam să fie în halul ăsta! Este o mizerie de nedescris"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
950813708346277
Mihai Adrian  •  07 Februarie 2016, 17:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  07 Februarie 2016, 01:01
Postat de Petre Radulescu pe 06 Februarie 2016, 20:39

Pana una alta, 12 ani de B, sunteti vai de mamitica vostra. In insolventa de 2 ani si la un pas de faliment, care se va decide in aprilie. Sunteti rupti in *** ma *** si tu tii in continuare coada in sus. *** CFR, falimentul e f.f. aproape! :)))))

A sta, cum zici, 12 ani în ”B” e o rușine (sau o jignire, așa cum te chinui s-o livrezi) doar pentru așa-zișii susținători ai unor echipe înființate prin ordin (dar mai ales abuz) direct în prima ligă. Echipe care, deși ar fi trebuit să cunoască ligile inferioare odată cu înființarea, n-au ajuns în vreuna din ele nici măcar când ar fi meritat, pe baze sportive, pentru că au avut tovarășii grijă. ”Echipa fanion a fotbalului românesc”, de pildă - pentru că pari suficient de neajuns cu mansarda încât să ai nevoie de un exemplu concret ca să pricepi. Tocmai de-aici se vede cât de penibil ești - și sunteți toți ăștia care trâmbițați ca pe o ofensă faptul că Rapid a petrecut niște ani în a doua ligă. Așa, și? N-a murit nimeni, ba din contră - devotamentul suporterilor s-a dovedit și mai solid. Pentru că în astfel de momente se vede cine-i cu adevărat susținător al unei echipe și cine-i doar un cetățean rătăcit prin tribună sau, și mai ”frumos” - adus cu forța din ordine similare celor amintite, ca să dea cu plus numărul de spectatori în tribune. Crezi că fanii adevărați ai lui Leeds United țin mai puțin cu echipa lor de când a retrogradat (până în liga a 3-a chiar) ori că scoțienii cred despre Glasgow Rangers că e o echipă ”vai de mamitica vostra” pentru că, vremelnic, e într-o ligă inferioară? Săracul de tine, biet sămânțar îmbătat doar de luciul vreunei cupe și degrabă delăsător de ”echipa sa de suflet” dacă se întâmplă ca ea să treacă printr-o perioadă mai grea...

1258802267479225
Marian Ghergus  •  06 Februarie 2016, 22:54

Plang de mila *** sovietici si de suporterii lor inculti ......In timp ce Rapidul exista, in partea cealalta vorbim de o clona !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close