FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un fost fotbalist al Stelei va prelua banca tehnică a unei echipe din Liga a 2-a! Duel cu un alt fost stelist la debut

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 17:23

Luceafărul Oradea a cedat la ultima fază în meciul de pe teren propriu cu FC Clinceni, scor 1-2, în restanţa disputată ieri după amiază.

Lucrurile au luat o turnură neaşteptată în tabăra bihoreană la finalul jocului în condiţiile în care antrenorul Florin Farcaş a anunţat că demisionează. "I-am anunţat pe jucători la finalul meciului că demisionez.

Le mulţumesc pentru tot şi le doresc multă baftă. Îmi pare rău de unii care au demonstrat că au caracter şi valoare. Sper ca cel care va veni să facă mult mai mult decât mine. Eu am încercat tot ce s-a putut. Am pus suflet în ceea ce am făcut, iar mie îmi place să lucrez în ordine şi disciplină”, a spus Farcaş după meci.

Potrivit unor surse din preajma echipei din Sânmartin, Eric Lincar, prezent la meciul cu FC Clinceni, ar fi principalul favorit la banca tehnică a Luceafărului care joacă, sâmbătă, tot pe teren propriu, cu Juventus Bucureşti de această dată. "

Noi sperăm să fi fost o decizie luată la cald. Farcaş are, în continuare, sprijinul nostru şi vom încerca să îl convingem să rămână. Nu credem că la antrenor este problema", a punctat Cristian Sabău, directorul sportiv al Luceafărului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează