FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Un fost jucător al Rapidului şochează: "Cea mai bună soluţie e falimentul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 16 mai 2014 21:31

Iulian Apostol, mijlocaş al Rapidului în sezonul 2011/2012, a vorbit despre situaţia dramatică a giuleştenilor şi l-a desfiinţat pe George Copos, fostul patron al echipei."Între Steaua şi Rapid e o diferenţă uriaşă ca echipe, ca si club. În primul rînd, vorbesc trofeele. Era previzibil că se va ajunge în situaţia în care a ajuns Rapid. George Copos e vinovat! Credeţi că a semnat cineva vreun contract mare la Rapid fără aprobarea lui? N-a semnat nimeni, el avea pixul în mînă, el a semnat.

Ar trebui să se termine povestea asta pentru că e urîtă în primul rînd pentru suporterii pătimaşi pe care îi are această echipă. Eu cred că soluţia cea mai bună e ca Rapid să fie declarată în faliment, asta e soluţia. Chestia asta cu insolvenţa este cea mai mare păcăleală. Te-ai folosit de anumiţi oameni apoi te ascunzi în spatele insolvenţei şi nu îţi mai plăteşti creditorii. Insolvenţa înseamnă a păcăli lumea", a spus Iulian Apostol la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
petrusm
petrusm  •  17 Mai 2014, 19:04

Apostol si Rapidul ,baba si mitraliera ...

zweepslag
zweepslag  •  17 Mai 2014, 15:39
Postat de zweepslag pe 17 Mai 2014, 14:54

Pai fara scalambii astia inculti de satra ceausista si stana fecaloida,ati mai putea sa le aduceti aminte romanilor ca ROMII STELEI,sunt la origini bolsevico-ceausisti, SUNT FII ovreicei bolsevice Ana Pauker si ai national-comunistului semidoct ROMUL TATAR de SCORNICESTI? Etnic vorbind,istoriceste, originile lor sunt= evreica bolsevica+rom_tatar+cioban aroman FARISEU,protejatul pcr-ului si securitatii care l-a imbogatit.RAPID inseamna, CAROL II ingenuchind pe gazonul Giulestiului sarutand crucea, un simbol cu adevarat maret,crestin, chiar daca nu fu un sfant ci un dictator vre un an si ceva,dar nu ateu ca Ana+Ceasca sau fariseu ca Fekaly,cu crucea in o mana si VALIZA coruptiei in alta.

as vrea sa se inteleaga exact mesajul meu care nu e antisemit, inceea ce o priveste pe evreica fica de Rabin, ANA PAUKER,devenita o bolsevica criminala spre deosebire de fratele ei sionist,ce a optat in mod corect pt o cauza nobila,formarea statului democratic ISRAEL,la fel nu am nimic cu etnia roma,caci nu i de colea un intelectual violonist de geniu ca Ion Voicu si alti romi care prefera sa li se spuna tigani constientizandu si valoarea,dar am oroare de romii stelisti antisemisti si xenofobi,deveniti asa doar acuma odata cu acest patron incult,fariseu semidoct cu origini ciobanesti de orientari oportuniste,prostit si mai rau de puterea ce i o da avutia,grandoman cu tendinte dictatoriale.

zweepslag
zweepslag  •  17 Mai 2014, 15:28
Postat de xhthu pe 17 Mai 2014, 14:49

norocul nostru ca abba,clubul anticomunist cu soarele pe piept, a fost sanctionata pentru anticeausism si n-a putut castiga alea 50 de titluri si 20 de cupe ale campionilor cuvenite ,altfel nu stiu ce ne faceam :))))

APROPO de sfarsitul postarii tale,ca nu stii ce va faceati! Deveneati regat fara indoiala, si nu va mai priveau cu dispretul de acum, tarile regale din apus[cele 10 sau cate or fi],caci ati fi revenit ca stat in cercul lor nobil,select,daca poti sa intelegi lucrul asta imposibil de priceput de FSN, de rromul Iliescu ,Basescu,si urmasii lor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează