FOTBAL  »  LIGA 2  »  LUGOJENII VOR STADION CA LA CLUJ

Un lanţ de hypermaketuri construieşte stadion cu nocturnă în Lugoj, asemănător cu cel din Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 februarie 2012 13:54

Reprezentanţii Primăriei din Lugoj au dezvăluit noul proiect din municipiu, care prevede construirea unui stadion cu nocturnă, ce ar urma să fie catalogat pentru liga secundă de fotbal. Investiţia vine din partea hypermarketului german Kaufland.

Kaufland România ar fi solicitat deja concesionarea terenului 1 din incinta stadionului Municipal. “Reprezentantul Kaufland ne-a adresat o propunere de acest fel, care va fi analizată în cadrul şedinţei Ordinare a Consiliului Local Municipal Lugoj din luna februarie a acestui an", a declarat un oficial pentru rtv.net.

Tot reprezentanţii Primăriei au discutat despre planul care ar urma să fie pus în aplicare: "Stadionul este prevăzut cu teren de atletism pe şase piste, teren de fotbal omologabil până la Divizia B, vestiare moderne, sistem de nocturnă. Proiectul acestuia este asemănător ca model cu cel al stadionului CFR Cluj”.

100 de locuri de muncă ar pune la dispoziţie construirea noului stadion

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Kaufland au refuzat să discute politica de dezvoltare a companiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
beeswax106
beeswax106  •  04 Februarie 2012, 16:44

este an electoral,se anunta stadioane in toata tara

ravanelly
ravanelly  •  04 Februarie 2012, 13:56

de ce pana la standardul diviziei b??? si daca printr-o conjunctura frumoasa lugojul reuseste o promovare in A ce fac,joaca prin alte judete? infine interesant! sper ca macar acest stadion de nivelul div b sa se faca sa nu ramana doar proiect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează