FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Un rapidist e noul antrenor al Pandurilor » E al treilea tehnician al gorjenilor din această vară: "Nu poți joi seara să ai încredere în lot și să spui vineri dimineață că nu mai ai încredere"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 18:29

Adrian Iencsi a preluat divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu și a condus deja primul antrenament. Fostul rapidist e rezervat însă în privința obiectivului.

"Numele de Pandurii Tg Jiu te obligă la ceva îndrăzneț, dar, în același timp, trebuie să fim conștienți că pentru a ținti la un loc fruntaș, trebuie să avem un lot unit", a declarat Adrian Iencsi la Dolce Sport.

Ștefan Nanu a fost antrenorul prezent la reunirea Pandurilor, însă între timp în locul său a venit Mihai Teja, care n-a rezistat în funcția de principal decât 48 de ore.

"Nu poți joi seara să ai încredere în lot și să spui vineri dimineață că nu mai ai încredere", a declarat Marin Condescu despre despărțirea de Teja.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
372039116337551
Dembeles Cosmin  •  08 August 2017, 23:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  08 August 2017, 20:25

vai de aia a ta ..esti iencsi. esti dus cu capul. dupa cum ai procedat la hunedoara si la craiova. o sa invoce curind multe chestii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează