FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Un tehnician din Liga a 2-a se teme după ultimul meci de campionat: "Vor exista speculații! Cine știe ce se va spune după acest meci"

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 16:42

FC Academica Clinceni a cedat, acasă, 2-3, într-un meci cu ASU Poli pe care îl începuse perfect.

"Am avut 2-0, am trimis de trei în prima repriză balonul în barele porţii adverse, dar am intrat la pauză cu scor egal, 2-2, după ce am primit două goluri în ultimele două minute ale primei reprize.  A fost incredibil, în toată cariera mea nu am mai văzut aşa ceva", a declarat Eric Lincar la Sport Total FM după meciul cu ASU Poli Timişoara.

Oaspeţii au reuşit să câştige, pe final de joc, cu 3-2, după ce Sorescu a punctat în minutul 84 într-un moment al partidei în care ilfovenii erau cu un om mai puţin pe teren.

"Ştiu, acum se va specula din nou, cine ştie ce se va mai spune despre această partidă. Dar eşalonul secund propune o întrecere echilibrată, cu rezultate contradictorii. Nivelul echipelor este foarte apropiat şi se poate înregistra orice deznodământ", a mai precizat Lincar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Septembrie 2017, 09:08

lincaritule, cine se scuza fara sa il acuze nimeni, are motive ,stiai?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close