FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Universitatea Craiova - ASA Tîrgu Mureş 0-0 » Ştiinţa se îndepărtează tot mai mult de liderul CSU Craiova. Mititelu: "Trebuie să schimbăm ceva"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 19:45

Universitatea Craiova a ratat şansa de a ajunge din nou pe podium după ce a remizat pe teren propriu, la Severin, cu ASA Tîrgu Mureş, scor 0-0.

Cu două bare, dar şi un gol anulat al lui Stoianof în minutul 68, Ştiinţa s-a îndepărtat de prima poziţie, ocupată în prezent de CS U Craiova, care are 24 de puncte.

"Juveţii" ocupă locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off. ASA are şi ea 17 puncte şi se află pe poziţia a 5-a.

Adrian Mititelu a comentat rezultatul la Radio GSP: "Am suferit, joc încîlcit, n-am avut prospeţime. Totuşi, nu e un rezultat rău. M-am temut mult de acest meci. Trebuie să schimbăm ceva la echipă".

Echipele de start:

FC Universitatea: Hotoboc – Mitici, Acka, Ciucă, Buşu – Săceanu, Mîrzeanu, Frăsineanu, Jackie Nicolae – Bălan, Baird

Rezerve: Preda, Jorginho, Goge, Cruceru, Căle, Mititelu Jr., Stoianof

Antrenor: Nicolo Napoli

ASA Tîrgu-Mureş: Botoşer – Hanca, Szilagyi, Miclea, Stoica Alin, Dan Angelo, Virtic, Huiban, Heil, Buhusi, Buhaescu

Rezerve: Caparco, Petriş, Patriche, Danquah, Bold, Roman, Halem

Antrenor: Ovidiu Sabau


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  12 Noiembrie 2013, 08:21
Postat de savoss pe 12 Noiembrie 2013, 00:05

Du-te-n mmm noi nu tradam. Si inca ceva: MMM!

bravo bai sclavoss! Chiar asta am vrut! sa va demonstrez ca sunteti sclavi! ca voi nu tradati afacerea familiei mititelu si a copiilor copiilor copiilor lui, fc u Craiova! Apropo, "u" ala din denumire oare de la ce vine? fc Urina Craiova? FC Umilinta Craivoa? FC Urangutanii Craiova? echipa voastra se numeste fc u Craiova, asta stie o tara intreaga. Universitatea Craiova in acest moment joaca pe Ion Oblemenco!

savoss
savoss  •  12 Noiembrie 2013, 00:06
Postat de terranova pe 11 Noiembrie 2013, 16:23

Si presupunand ca saptamana viitoare va incepe, Fcu nici nu o sa se regaseasca in el...

mai bine ti-ai schimba sigla!

savoss
savoss  •  12 Noiembrie 2013, 00:05
Postat de fan_stiinta pe 11 Noiembrie 2013, 17:51

bai fratilor (ma adresez atat celor cu Universitatea Craiova cat si celor cu FC U Craiova), daca voi vreti cu adevarat sa scapai de mititelu, NU MAI MERGETI LA NICI UN MECI DE-AL LUI! El din asta se mai hraneste momentan! DIN APORTUL UNEI PARTI DIN PUBLICUL UNIVERSITATII CRAIOVA! Daca nu v-ati mai prezenta la meci si daca nu l-ati mai sustine toata ziua pe toate site-urile, si-ar da seama ca a ramas singur si VA RENUNTA! Voi la ora actuala il sustineti pe el, nu Universitatea Craiova, iar sustinandu-l pe el nu faceti altceva decat sa prelungiti cancerul care a acaparat clubul pe care voi inca il credeti Universitatea Craiova! DESCHIDETI OCHII! Cheia sa scapati de boovean E LA VOI!

Du-te-n mmm noi nu tradam. Si inca ceva: MMM!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează