FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

UPDATE Adio, FC U Craiova! Adrian Mititelu a primit un verdict dur din partea judecătorilor » Adrian Mititelu: "Am fost oprit de un grup infracţional, dar Craiova revine în 2015!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 17:30

FC U Craiova şi-a aflat destinul, după două săptămîni de amînare. Judecătorii de la Braşov au declarat falimentul echipei lui Adrian Mititelu.UPDATE: Site-ul oficial al FC Universitatea Craiova a emis un comunicat vizavi de decizia judecătorilor de la Tribunalul Braşov.

"Dorinţa acerbă a unor nebuni de a vedea Fotbal Club U Craiova în faliment, iată că li s-a îndeplinit.
Urmează să vedem în curînd şi cealaltă faţă a monedei, în sensul că toţi cei care au contribuit, în afara legii, la intrarea în faliment a societăţii vor trebui să răspundă negreşit.

Chiar şi în situaţia în care Victor Ponta va deveni preşedintele României, nici măcar el nu îi va putea scăpa. Noua structură U Craiova SA  deţine dreptul de folosinţă al mărcii FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA şi al mărcilor conexe FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUB DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, LEII DIN BĂNIE.

Prin urmare, deşi scopul falimentului a fost unul forţat de grupul infracţional care avea ca plan de a pune mîna pe BRANDUL UNIVERSITATEA CRAIOVA - lucrurile nu stau deloc aşa.

Astfel că suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA trebuie să ştie că indiferent de bazaconiile debitate de propaganda Olguţei Vasilescu, BRANDUL UNIVERSITATEA CRAIOVA este ULTRASECURIZAT şi mai mult ca sigur în sezonul competiţional 2015-2016  echipa va intra în competiţie", se arată pe siteul oficial al oltenilor.

Citeşte comunicatul integral aici!

***************************************************************************
După această decizie, Adrian Mititelu, fostul patron al Universităţii Craiova, va trebui să scoată la licitaţie toate bunurile echipei, apoi societatea comercială va fi radiată.

Cu o datorie de 7 milioane de euro de recuperat, selecţionerul României, Victor Piţurcă, este cel care dictează la masa credală, scrie micapi.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
mvradulescu
mvradulescu  •  23 Septembrie 2014, 12:19

Stimate d-le Mititelu, pot fi de acord că ați "moștenit" tot felul de belele de la cei care au condus clubul înaintea dumneavoastră, dar și "eforturile" insistente pe care le-ați făcut personal au pecetluit distrugerea echipei al cărui nume era respectat inclusiv de adversarii pe plan sportiv. Nu mai insistați cu declarațiile în care pretindeți că toată lumea e vinovată, numai dumneavoastră sunteți un fel de îngeraș, că nu vă mai crede nimeni ... Eu unul chiar regret că acest club a ajuns pe mâinile unora care deși îl iubeau, l-au demolat !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Septembrie 2014, 07:49
Postat de olteniacus pe 18 Septembrie 2014, 14:47

Stema echipei "Olteniacus" avand podul lui "Apolodor of Damascus" nu se cunosc amănunte despre metoda de construcție, dar se presupune că Apolodor, cu ajutorul triburilor dace din sudul Carpaților (Oltenia actuală), aliate ale Romanilor și potrivnice lui Decebal, a deviat cursul Dunării și apoi a ridicat picioarele podului. ://mysport.gsp.ro/olteniacus/foto/41367/

Acum te bagi si in istorie ! Vezi-ti de treaba, nu-ti mai da cu presupusul daca nu stii...Ai idee ce inseamna sa deviezi cursul Dunarii ?! Daca nu esti fudul nu te simti bine...

olteniacus
olteniacus  •  18 Septembrie 2014, 14:47

Stema echipei "Olteniacus" avand podul lui "Apolodor of Damascus" nu se cunosc amănunte despre metoda de construcție, dar se presupune că Apolodor, cu ajutorul triburilor dace din sudul Carpaților (Oltenia actuală), aliate ale Romanilor și potrivnice lui Decebal, a deviat cursul Dunării și apoi a ridicat picioarele podului. ://mysport.gsp.ro/olteniacus/foto/41367/

Vezi toate comentariile (73)
Comentează