FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

UPDATE Sandu și Dragomir, din nou la Tribunal » Oltenii se faultară singuri în cazul "Dezafilierea". Reacția lui Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 10:53

În timp ce toată suflarea alb-albastră așteaptă rezolvarea cît mai rapidă a cazului "Dezafilierea", tocmai avocații lui Adrian Mititelu par să tragă de timp. 

În timp ce toată suflarea alb-albastră așteaptă rezolvarea cît mai rapidă a cazului "Dezafilierea", tocmai avocații lui Adrian Mititelu par să tragă de timp. 

12:25

Adrian Mititelu a oferit explicații pe contul personal de facebook: 

"Actele de care se face vorbire reprezinta o EXPERTIZA EXTRAJUDICIARA facuta din initiativa noastra, respectiv actionarii ca parti vatamate , desi acest lucru era in sarcina asa-zisului reprezentant legal al FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA respectiv lichidatorul Agentia de insolventa sprl Bucuresti,societate numita de Rotaru in dosarul de insolventa de la Brasov ,cu ajutorul creantei Euro Expo srl Tg Mures pe care o detine.

Pentru intocmirea acestei lucrari a necesitat timp si de abia s-a reusit sa o depunem in instanta in ziua procesului. Precizez ca asa zisi avocati ai societatii vatamate NICI NU S-AU PREZENTAT LA PROCES! Bineinteles ca aparatorii inculpatilor au cerut termen pentru a consulta actul in cauza.

Asa zisul avocat al Fotbal Club Universitatea Craiova este mana in mana cu inculpatii". 

Știre inițială: 

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir s-au prezentat din nou la Tribunalul București pentru a da declarații în dosarul în care au fost trimiși în judecată de procurorii DNA pentru abuz în seviciu, dar au plecat după scurt timp. 

Instanța a acordat un nou termen în acest dosar, din motive procedurale, întrucît juristul FC U Craiova nu ar fi depus actele necesare la dosar, informează sptfm.ro, care citează sportnews. Noua dată a fost stabilită pentru începutul lunii februarie. 

ISTORICUL CAZULUI "DEZAFILIEREA"

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind acuzaţi de: abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite (art. 13 din Legea nr. 78/2000) şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-au adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

În octombrie 2011, membrilor CEx care au decis dezafilierea Craiovei le-a fost comunicat de către DNA că sînt învinuiţi de abuz în serviciu. În data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Componenta CEx al FRF care a votat:
1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
855867621159226
Staicu Stefan  •  16 Ianuarie 2016, 21:39

Mititelu cauta o casa de avocatura cu un contract bine inchiat pentru ambele parti si s-ar putea castiga.Toti stim ce mafie este in tara asta care fac presiuni.Stiu am trecut prin asa ceva.

ciocan.mare
ciocan.mare  •  14 Ianuarie 2016, 20:03
Postat de gogu2005 pe 14 Ianuarie 2016, 12:37

sa nu uiti sa-ti iei pastile, ca pana isi ia mititelu echipa o sa mai treaca ceva timp.

mititelu nu are ce echipa sa-i ia, echipa aceea e in procedura de faliment, in scurt timp se va scoate la licitatie ce mai are pt a se recupera prejudiciul creditorilor

ciocan.mare
ciocan.mare  •  14 Ianuarie 2016, 20:01
Postat de khal_37 pe 14 Ianuarie 2016, 11:33

Hotii vor plati. Bobar, Avram, Terbea a platit deja, Stan de la Galati, sandu si mitica vor infunda puscaria iar Mititelu isi va lua echipa inapoi cu leu cu tot si cu tot cu zecile de milioane de la hoti!!!! Iar clona se va desfiinta in maxim un an!

de-a dreptul uluitor!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează