FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

UTA a câștigat la limită primul meci al sezonului, dar antrenorul are o problemă: "Îmi este greu să fac echipa de start!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 17:02

UTA a început bine noul sezon după victoria la limită, 1-0, obţinută la Târgovişte în disputa contra Chindiei.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 89 de căpitanul obişnuit al echipei, Marius Curtuiuş, pătruns pe teren la pauză.

"Mă bucur că am un grup unit, cu multe nume cunoscute. Îmi este greu să fac primul unsprezece la fiecare partidă, concurenţa este mare. Curtuiuş a luat loc pe bancă, a înţeles raţiunea mutării, dar a intrat şi a marcat golul decisiv", a spus Adrian Mihalcea la Sport Total FM.

UTA joacă, în etapa care urmează, pe teren propriu, cu Metaloglobus Bucureşti, echipă care a cedat, acasă, în prima rundă, în disputa cu Olimpia Satu Mare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează