FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

UTA Arad a adus un atacant de la Birmingham

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 13:00

Atacantul de 20 de ani David Popa s-a înțeles cu UTA Arad.

Fotbalistul român a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an în prezența reprezentanților săi Alessandro Pezzoli și Fabio Dall'Ara.

Popa rămăsese liber de contract după ce înțelegerea sa cu Birmingham s-a încheiat la începutul acestui an. Vârful are prezențe pentru naționala U19 a României.

Clubul din Arad a anunțat mutarea pe site-ul oficial: "Conducerea clubului UTA și atacantul David Popa au ajuns astăzi la un acord în urma căruia fotbalistul (re)devine definitv componentul echipei noastre. Tânărul fotbalist – internațional de juniori al României – a debutat în echipa de seniori a UTA-ei în sezonul 2013-2014, iar în ultimii trei ani și jumătate a fost componentul echipei engleze Birmingham City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează