FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Roșu se gândește să rămână la UTA: "Voi continua doar dacă se construiește o echipă competitivă, dar am și oferte din Spania"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 13:36

Laurențiu Roșu, antrenorul care a ratat promovarea în prima ligă cu UTA, după înfrângerea de la baraj în fața lui ACS Poli, a declarat că ia în calcul să continue la Arad doar dacă i se va propune un proiect serios.

"Mi mi s-a transmis că se vrea continuarea în următorul sezon în aceeași formulă. Contractul mi se termină și aștept să văd ce se va întâmpla săptămâna asta, pentru că îmi doresc și eu să continui, dar doar dacă se va face o echipă competitivă, cu șanse reale la promovare. Sunt ambițios și îmi doresc să fac performanță.

Sunt și niște variante din Spania, voi vedea, că trebuie să țin cont și de familia mea", a declarat Laurențiu Roșu, conform Radio Sport Total FM. 

Laurențiu Roșu (41 de ani) o antrenează pe UTA din 2016. Echipa arădeană a ratat promovarea în Liga 1, după ce a pierdut barajul cu ACS Poli (2-5 la general)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  19 Iunie 2017, 14:55

in liga2 nu va fi promovarea usoara...UTA se va lupta cu inca 5 pretendente sigure: ASA, Pandurii, Chindia Tragoviste, Mioveni si OLIMPIA S.M, si posibil sarantocii de FC Hermanstadt sIBIU , care pot face o surpriza, precum Vointa acum 4 ani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează