FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ

UTA s-a resemnat! Arădenii au renunțat la procesul intentat Rapidului și lui ACS Poli

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 15:48

ACS UTA Bătrâna Doamnă a renunțat la reclamația făcută la Comisia de Disciplină a FRF în ceea ce privește promovarea lui ACS Poli Timișoara în Liga 1.

Arădenii au protestat vehement când LPF a decis că Rapidul nu are drept de joc în Liga 1, iar în locul giuleștenilor au fost admiși cei de la ACS Poli Timișoara, care retrogradaseră sezonul trecut.

Oficialii de la UTA s-au considerat nedreptățiți și au cerut ca în locul bănățenilor ei să fie cei care promovează. Pentru asta au decis să trimită cazul la Comisia de Disciplină, dar ieri s-au decis și au renunțat la reclamație.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  15 Septembrie 2016, 21:08

UTA trebuia sa joace in prima liga, este cert o spune toata lumea. Vinovat este si primarul Timisoarei-cel care conduce de facto Poli Timisoara-ca n-a vrut sa intzeleaga realitatea. Pacat ca exista oameni incompetentzi, care cred-greshit-ca se pricep la toate.

para.para
para.para  •  15 Septembrie 2016, 18:52

Deci UTA a dat in judecata Rapidul pentru ca ACS Poli a fost reprimita in liga 1. De vina e Rapidul ca FRF si LPF nu respecta regulamentele. Bravo ba ghesp.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  15 Septembrie 2016, 18:08

Încă o mostră *** marca jesepe: "oficialii de la UTA s-au considerat neîndreptătiți". De nedreptățit, tot voi i-ați nedreptățit şi pe ăştia, neterminaților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează