FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRELUNGIRE

Veste importantă pentru ASU Poli înaintea derby-ului cu UTA de azi

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 10:02

Etapa cu numărul 35 din eșalonul secund se încheie cu o atractivă partidă în care ASU Poli Timișoara joacă, pe arena Dan Păltinișanu, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Victoria celor de la Sepsi în deplasarea de Suceava, scor 4-2, îi obligă, acum, pe arădeni să câștige meciul de la Timișoara.

”Presiunea este pe ei, care nu pot face niciun pas greșit. Noi suntem preocupați de un joc bun și de obținerea unui rezultat favorabil. Va fi, clar, un meci de bun nivel.

Eu am marcat de fiecare dată în ultimele cinci partide și sper să o fac și acum. Anunț, de altfel, că îmi prelungesc contractul cu ASU Poli în condițiile în care vom avea un alt obiectiv sezonul următor.

Doar o ofertă tentantă din prima ligă mi-ar putea schimba planurile”, a precizat Ștefan Blănaru, golgeterul lui ASU Poli, la Sport Total FM. Jucătorul a marcat de 15 ori în acest sezon, o cifră bună în contul unei formații nou promovate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează