FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME FINANCIARE

Viață de Liga a 2-a » Cu banii de deplasare s-au plătit chiriile jucătorilor

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 16:58

Olimpia Satu Mare a cedat, scor 2-4, în deplasarea de la Târgu Mureș în disputa cu echipa locală. Situația la Olimpia devine, pe zi ce trece, tot mai tensionată din cauza problemelor financiare acute pe care le acuză sătmărenii.

”Sper să o scoatem la capăt până în iarnă după care ne vom putea organiza mai bine. Eu nu sunt plătit la club, am venit să ajut cu tot ce pot echipa aflată într-o postură delicată în această perioadă”, spune noul președintele al sătmărenilor, Istvan Merkli.

Pentru o economie de câteva mii de lei, deplasarea la Târgu Mureș a jucătorilor Olimpiei s-a făcut în ziua meciului cu ASA. Cu banii astfel rămași s-au plătit chiriile unor jucători care puteau fi evacuați din locuințe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează