FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS - UTA

Victorie cu dedicație! UTA a câștigat cu Juventus și visează la promovarea în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 10:20

UTA Bătrâna Doamnă rămâne în cărţile promovării în primul eşalon fotbalistic după succesul important realizat pe terenul liderului Juventus Bucureşti, scor 2-1. 

Cele trei puncte cucerite în Capitală menţin gruparea arădeană în lupta acerbă care se duce pentru poziţiile doi şi trei din clasament. Antrenorul Laurenţiu Roşu şi jucătorii arădeni i-au dedicat succesul din meciul cu Juventus lui Codru Grădinariu, managerul general al echipei care a devenit, de câteva zile, tătic.

"Nu am putut merge cu echipa pentru că în ziua meciului cu Juventus l-am adus acasă pe micuţul Ştefan. A fost o victorie mare pentru noi, trei puncte imense cucerite de băieţi. Trebuie să fim optimişti după ce am obţinut un succes important pe un teren unde Juventus a cedat pentru prima oară", a spus Codru Grădinariu la Sport Total FM.

Arădenii au venit cu avionul la Bucureşti dar s-au întors cu autocarul la Arad pentru a începe imediat preparativele în vederea meciului cu Olimpia Satu Mare de marţi care deschide runda cu numărul 31 din eşalonul secund.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zarqa
zarqa  •  25 Aprilie 2017, 16:46

Nu contest victoria echipei UTA, dar nu pot accepta mârlănia și găinăriile numitului armean Chivorchian Gh. Acest individ zăbălos a făcut parte din ”cooperativa” fotbalului din timpul ”domniei” capilor mafiei fotbalului, Mitică Dragomir& Nașu Sandu ,secondați (îndeaproape ) de Nea Jan și Gh Ștefan-Pinalti. Ptr ceva timp am crezut că am scăpat de asemenea specimene. Nu a fost să fie. Gh.Chivorchian, specialist în trânteli de meciuri, ne demonstrează că fotbalul nu poate scăpa de asemenea indivizi și metehnele lor. Desigur, în detrimentul fotbalului curat , bazat pe valoare. Rușine Juventus ! Rușine (mareee) Gh. Chivorchian !

timm
timm  •  24 Aprilie 2017, 19:53
Postat de whiteredarad pe 24 Aprilie 2017, 15:59

Intradevar UTA a revenit in carti, insa , inca are o situatie mai grea ca altii. Ca sa redevina favorita la locul 2 trebuie sa bata Satu Mare ( o nuca tare...cind vrea) si , in plus, sa castige si la Calarasi ( le va fi tare greu). Apoi devine favorita !

Juventus nu a pierdut acasa nici un meci. A fost o nuca foarte tare cand a vrut. Uite daca vrea, poate sa si piarda.

whiteredarad
whiteredarad  •  24 Aprilie 2017, 15:59

Intradevar UTA a revenit in carti, insa , inca are o situatie mai grea ca altii. Ca sa redevina favorita la locul 2 trebuie sa bata Satu Mare ( o nuca tare...cind vrea) si , in plus, sa castige si la Calarasi ( le va fi tare greu). Apoi devine favorita !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close