FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Victorie importantă pentru Pandurii în vederea salvării de la retrogradare

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 10:45

Pandurii Târgu Jiu a câștigat disputa cu CS Mioveni, 2-1, chiar dacă oaspeții au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin căpitanul Roberto Ayza.

Revenirea Pandurilor a fost concretizată de golurile lui Cosmin Ionică și Tudoran și gorjenii au găsit al doilea succes consecutiv în miniretur.

"Ne descurcăm bine chiar dacă ne-au plecat, în iarnă, aproape toți jucătorii cu nume. Începem fiecare partidă cu cinci jucători Under 21 și mai trimitem alții pe teren pe parcursul disputei pentru că ne bazăm, în linii mari, doar pe fotbaliști tineri.

Am pierdut de multe ori puncte pe finaluri de meci, unde concentrarea ne-a lipsit. Am fi fost mai liniștiți acum în clasament dar cred că echipa este pe un drum bun. Sperăm că și financiar să îndreptăm lucrurile în perioada următoare", a punctat Adrian Bogoi, antrenorul gorjenilor, într-o intervenție la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează