FOTBAL  »  LIGA 2  »  SUPORTERI

VIDEO Ce dor ne-a fost de astfel de imagini! Spectacol făcut de suporterii și jucătorii unei echipe de tradiție din România

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 18:42

Dacă în Liga 1, imaginile triste cu tribunele goale sunt deja o obișnuință, echipele de tradiție care joacă în ligile inferioare beneficiază în continuare de susținerea ultrasilor, care fac spectacol pe marginea terenului.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci jucat în deplsaare în acest sezon din Lig a IV-a, scor 3-1 cu Someșul Gilău, iar fanii "alb-negrilor" au făcut spectacol în tribune.

Aproximativ 1.500 de suporteri ai Universității au fost prezenți la meciul de la Gilău, unde stadionul din localitate a fost neîncăpător.

Goga din penalty, Pintea și Bercea au fost marcatorii golurilor pentru clujeni, care ocupă locul patru în clasament, cu șase puncte din două meciuri, după ce în prima etapă nu au jucat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
tegean
tegean  •  25 Septembrie 2016, 02:00
Postat de haideusicfr pe 24 Septembrie 2016, 20:37

Ba tu esti unul din * groapa * ce terorizeaza cu isteriile mincinoase pana si GSP-ul ? Habar n-ai de lumea asta ,cred ca ti-am raspuns in alt articol.Esti dus de acasa rau de tot! Nimic nu-i adevarat din ce scrii...doar ura din capul tau. Paskany a vrut initial sa o ia pe U mai asta ! Unul ca tine l-a refuzat.

Nu e (doar) ură, își face meseria pt. o pâine.

tegean
tegean  •  25 Septembrie 2016, 01:54
Postat de catalin_cj pe 24 Septembrie 2016, 20:44

Povesti. CFR-ul cand juca in liga a 2-a sau a 3-a avea suporterii eu devotati care mergeau constant la meciuri. Sanatatea nu e deloc reprezentativa, au fost nume mult mai cunoscute de-a lungul vremii precum Dermata sau CMC-ul. Sanatatea e mai micuta si nicidecum mai importanta vreodata decat CFR-ul. Dintotdeauna CFR-ul a fost iubita de mica enclava maghiara si de pensionarii din Gruia si imprejurimi, era mandria cartierului. Faptul ca ai auzit de Sanatatea dupa doua meciuri, unul cu Steaua si unul cu Dinamo a fost pura intamplare. Ei mai sus de liga a 3-a nu au urcat vreodata si sunt infiintati abia in 1986. Deci vorbesti dupa ureche si doar sa umpli pagina. Despre U ca vechi sustinator a acelei echipe si nu a acestei facaturi care e de fapt de prin 2003 incoace nu pot sa spun decat ca intradevar a fost echipa fanion a orasului insa a fost umilita de toti conducatorii pe care i-a avut, iar sustinatorii ei seriosi mai sunt prin parcuri depanand amintiri. Cei ce sunt pe stadion sunt in mare parte niste tineri care prin comportamentul lor nu fac cinste in nici un chip echipei Universitatii.

Asta nu înseamnă că maghiarii n-au ținut și cu U.

iobag
iobag  •  24 Septembrie 2016, 23:39
Postat de catalin_cj pe 24 Septembrie 2016, 22:20

Au murit frumos bătând Manchester. Pe Inter nu au avut șansa. Echipa era deja fără Bastos, Sougou și încă vreo 4 jucători care plecaseră în iarnă. Și crezi ca mie nu mi-e ciuda? Și acum vad ratarea lui kapetanos singur cu portarul turc în meciul de la Istanbul în ultimele minute. Dar asta e.

Prietene, tu ai vazut meciurile ?ai vazut meciul cu baga? :)))) Cand ai posesie 30% si portarul iti scoate 20 de suturi pe poarta cu unii ca braga te mai gandesti la vreo ocazie?Da,20 .V au demonstrat pandurii parca anul urmator cum se pot elimina si fara anti fotbal.pandurii, nu real madrid. Fotbalul iti da dupa cum ii dai. Daca pe tine te consoleaza o victorie cu rezervele lui mancheser united asta e.Au murit frumos altii care au jucat de la egal la egal cu adversarii .Poate asta si agresivitatea cu care era echipa sprijinita in campionat au dus la situatia prezenta care oricat v ati agita e evidenta, sunteti o echipa care in ciuda trofeelor si rezultatelor europene obtinute n aveti traditie, n ati format o baza relevanta de fani si daca ati ajunge in situatia lui u cluj n ati mai avea nici boxele prin tribune.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează