FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

VIDEO Faza zilei în Liga 2-a » Execuție inexplicabilă a unui jucător: a driblat trei adversari, apoi a șutat spre propria poartă!

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 15:35

FC Argeș, formație antrenată de Emil Săndoi, s-a apropiat la doar 3 puncte de ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște, după victoria categorică reușită azi în fața lui Metaloglobus, scor 3-0.

Piteștenii au dominat partida și s-au impus grație golurilor lui Ionuț Năstăsie, autor al unei "duble", și Andrei Nilă.

În minutul 78, la scorul de 2-0, pe stadionul "Nicolae Dobrin" s-a petrecut o fază inexplicabilă.

Alexandru Potecea, jucătorul celor de la Metaloglobus, a recuperat mingea după un atac al argeșenilor, a driblat elegant trei adversari, dar a continuat într-un mod de neînțeles: a șutat periculos spre propria poartă, goalkeeper-ul fiind nevoit să blocheze spectaculos, cu capul, din plonjon, execuția imprevizibilă a colegului său.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  21 Aprilie 2018, 17:25

:)

liviu79pit
liviu79pit  •  21 Aprilie 2018, 16:40

Aloo, ce meci ati vazut? A marcat Ionut Nastasie de 2 ori. Nu Ionut Serban. Iar jucatorul de la Metaloglobus a luftat spre propria poarta vrand sa degajeze. Asa e cand n.ai valoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează