FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI - RIPENSIA

VIDEO + FOTO Derby-ul Timișoarei din Liga a 2-a, tranșat de ASU Politehnica » Fanii alb-violeți au făcut show de pe un dâmb de lângă arenă

FOTO: Gabriel Brezeanu +5   FOTO
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 16:01

ASU Politehnica și s-au reîntâlnit după mai bine de doi ani de zile într-un joc oficial. Formația susținută financiar de ultrașii alb-violeți s-a impus cu 2-0 pe micuța arenă a Ripensiei, în runda a 18-a a Ligii a II-a, și are încă speranțe la podium.

La precedentul duel direct cele două proiecte timișorene se aflau doar la nivelul Ligii a IV-a. Revederea nu s-a produs însă pe vastul ”Dan Păltinișanu”, ci pe micuța arenă a Ripensiei, din cartierul ”Ciarda Roșie”. Acolo unde majoritatea fanilor ”vizitatori” au luat loc pe o peluză naturală aflată în spatele uneia dintre porți.
Scorul a fost deschis în minutul 26 de Carol Taub.

Fundașul oaspeților a prins un șut de zile mari după ce balonul a fost mișcat de colegul Bilia la o lovitură liberă de la distanță. În minutul 64 Raul Krausz a făcut 2-0 cu o lovitură de cap la cornerul executat de Sorescu. ”Ripi” a forțat până la final, dar nu a reușit golul de onoare la capătul unui meci foarte încrâncenat. Călin Toma a fost cel mai aproape, trimișând în bara tansversală în minutul 67.

Suporterii lui ASU Poli au făcut spectacol iar la începutul reprizei secunde jocul a fost întrerupt câteva minute din cauza fumigenelor. Nu vor exista însă repercusiuni regulamentare pentru că ei erau practic în afara stadionului.

ASU Poli e pe locul 6, are 30 de puncte după 18 etape, și s-a apropiat la două victorii de Chindia, locul 3. Ripensia, fost lider, a ajuns în schimb la zece partide la rând fără succes, și ocupă doar locul 11, cu 21 de puncte.

Ripensia Timișoara: I. Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Stoi, M. Toma, Apro, C. Toma – Ad. Ungureanu (55 Bobină), Laur. Tudor, Zaluschi (82 Mânecan) – Dumiter (74 Matiș), Mediop
Antrenor: Radu Suciu

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub – Krausz, A. Ignea, C. Predescu (80 Coadă) – Ghinescu, I. Plămadă, Sorescu
Antrenor: Bogdan Andone

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează