FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

VIDEO+FOTO Start pentru noua FC U Craiova » Atmosferă incendiară la primul antrenament + Ce buget va avea echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 20:28

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, dezafiliată de FRF în 2011, va reveni în acest sezon în fotbalul românesc, iar Marcel Iancu, fostul conducător al echipei, revine în calitate de președinte și anunță care e bugetul clubului.  

"Începând din acest an, echipa va pleca la drum, ne-am afiliat la AJF Dolj și vom juca pentru început în Liga a IV-a. Este un grup de 24 de fotbaliști tineri, care vor avea obiectiv promovarea. Ne dorim să ajungem cât mai repede în Liga 1.

Nicolo Napoli este directorul tehnic al clubului și va lucra cu Ovidiu Turcu, ca principal, secund va fi Filip Adrian, iar team-manager va fi Robert Săceanu. Antrenamentele se vor desfășura la Baza Sportiva a C.J. Dolj, nou construită, cu un teren de iarbă și un teren artificial. Bugetul este în valoare de 250 de mii de euro", a spus Marcel Iancu la Sport Total FM.

La antrenamentul de luni seară au participat și aproximativ 1.000 de fani craioveni, care au pregătit un spectacol pirotehnic la primul antrenament al formației oltene.

Suporterii au scandat "Știința e numai una!", dar și injurii la adresa lui Mititelu. 

 

VIDEO Start de drum pentru noua FC U Craiova, în frunte cu Nicolo Napoli Fanii olteni au făcut SPECTACOL -->>> http://bit.ly/2t8vgAt

Posted by Gazeta Sporturilor on 17 Iulie 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  18 Iulie 2017, 13:42

Comentati corect bai ***, ca "oase" i-au dat si lu olguta nu numai lu Mititelu!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  18 Iulie 2017, 09:57
Postat de radufl pe 18 Iulie 2017, 09:21

Ha, ha, ha, ăia 70 de șomeri care dădeau cu pocnitori pe maidan strigau "*** și Lia-Olguța"! Vai de viața lor...

Dacă nu vezi bine de ce stai pe net și nu mergi la oftamolog? Iar depre faptul că există șomeri în țara asta: de ce nu te duci la șeful tău să îl ei la întrebări de ce nu crează locuri de muncă în loc să se gândească cum să impoziteze și mai mult pe cei ce muncesc? Lipsa de creier și infatuarea dăunează grav imaginei PSD CSU Craiova. Un partid de *** și postaci pe măsură. La Antena 3 e locul vostru, acolo sunt pensionari! nu pe net.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  18 Iulie 2017, 09:21

Ha, ha, ha, ăia 70 de șomeri care dădeau cu pocnitori pe maidan strigau "*** și Lia-Olguța"! Vai de viața lor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează